Φαίδρα Δρούκα: «Αυτό ήταν το μόνο ζήτημα για το οποίο δεν έκανα ποτέ πισωγύρισμα»

Φαίδρα Δρούκα

"Σκέφτομαι εξωφρενικά πολύ και αυτομαστιγώνομαι πολλές φορές" παραδέχθηκε η Φαίδρα Δρούκα.

Την Φαίδρα Δρούκα συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ1. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ερχομό του παιδιού της και την απόφαση να κάνει λίγο πίσω στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για τα πρώτα, τουλάχιστον, χρόνια της ζωής του.

Ειδικότερα, η Φαίδρα Δρούκα εξομολογήθηκε πως «φυσικά και έχω αφήσει πράγματα πίσω για την οικογένεια αλλά δεν το λέω σαν τιμωρία. Όχι, ήταν πάρα πολύ συνειδητό. Δεν μετάνιωσα καθόλου και λίγο έγιναν όλα. Εννοείται ότι μια γυναίκα, όποια δουλειά κι αν κάνει, πάντα θα κάνει πιο πίσω χωρίς να ξέρω πότε ειλικρινά θα είναι αυτό ισότιμο».

«Δεν το ξανασκέφτηκα κιόλας και θα σου πω γιατί αυτό είναι περίεργο. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που σκέφτομαι εξωφρενικά πολύ και αυτομαστιγώνομαι πολλές φορές, αυτό ήταν το μόνο ζήτημα για το οποίο δεν έκανα ποτέ πισωγύρισμα».

«Ο γιος μου δεν νομίζω ότι κατάλαβε ποτέ τη φύση της δουλειάς μου. Δηλαδή έβλεπε στον δρόμο ότι μπορεί να ζητούσαν μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο, από τις σειρές που μπορεί να άρεσαν σε κάποια παιδιά, αλλά δεν είχε αυτή την το «λείπω κάθε βράδυ από το σπίτι γιατί έχω θέατρο» στις πολύ τρυφερές του ηλικίες. Έκανα πάρα πολύ λίγο διάστημα επιλογές, τον πρώτο καιρό, ώστε αυτό να μην του κοστίσει για μεγάλα διαστήματα. Γι’ αυτό και προτιμούσα και επέλεγα να κάνω τηλεόραση, που έχεις ένα πρόγραμμα σαν να είσαι κανονικός άνθρωπος» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Φαίδρα Δρούκα στο νέο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.