Φαίδων Κεφαλέας: Όταν συνάντησε τον Στέφανο Κασσελάκη στη Νέα Υόρκη

Φαίδων Κεφαλέας

"Η μόνη φορά που δεν ήταν μαζί με τον Τάιλερ ήταν όταν ήρθε ο Στέφανος να κάνει τη συνέντευξη στο ραδιόφωνο", λέει ο Φαίδων Κεφαλέας.

Από τη Νέα Υόρκη, ο Φαίδων Κεφαλέας, ο οποίος είναι πλέον μουσικός παραγωγός στο «Ράδιο Κόσμος», μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τη συνάντηση που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη, όταν πήγε στο στούντιο.

«Ο Τάιλερ στην Αμερική είναι πιο δημοφιλής από τον Στέφανο», είπε αρχικά ο Φαίδων Κεφαλέας και συνέχισε: «Η μόνη φορά που δεν ήταν μαζί ήταν όταν ήρθε ο Στέφανος να κάνει τη συνέντευξη στο ραδιόφωνο. Είχε έρθει μόνος του μαζί με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν πολύ άνετος, ευδιάθετος, προσιτός. Τον ρωτήσαμε με τι τραγούδι θέλει να ανοίξει η εκπομπή και με τι θέλει να κλείσει και είπε «θέλω να ανοίξουμε με Beach Boys και να κλείσουμε με Μιχάλη Χατζηγιάννη, «Το καλοκαίρι μου».

Βρίσκεται στον φυσικό του χώρο. Ζούσε πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη και με την ομογένεια είχε πάρε δώσε. Όπου και να βρέθηκε, ανάλογα με το πρόγραμμα, είχε δίπλα του ανθρώπους που τον αγκάλιαζαν, τον χαιρετούσαν, ήταν πάρα πολύ προσιτός και πολύ αγαπητός από τον κόσμο».