Φαίδων Κεφαλέας: «Με την Ελένη Μενεγάκη έχουμε καιρό να τα πούμε, αυτό που θυμάμαι…»

Φαίδων Κεφαλέας

«Ζω στην Αμερική εδώ και 4 χρόνια. Ήταν καθαρά προσωπικοί οι λόγοι που με έκαναν να φύγω, αλλά ήθελα να δοκιμάσω και τα όριά μου επαγγελματικά».

Στη Φωλιά των Κου Κου έδωσε συνέντευξη ο Φαίδων Κεφαλέας, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, όπου έχει μετακομίσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Ζω στην Αμερική εδώ και 4 χρόνια. Προς το παρόν η Ελλάδα είναι μόνο για καλοκαίρι και Πάσχα. Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν το ότι άφησα την οικογένειά μου πίσω. Ήταν καθαρά προσωπικοί οι λόγοι που με έκαναν να φύγω, αλλά ήθελα να δοκιμάσω και τα όριά μου επαγγελματικά.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην προσωπική μου ζωή. Με την Άννα – Χριστίνα είμαστε 4 χρόνια μαζί και συγκατοικούμε. Ας αφήσουμε ανοικτό το ενδεχόμενο του γάμου. Το τελευταίο εξάμηνο ανοίξαμε με την Άννα – Χριστίνα ένα εστιατόριο με ελληνική κουζίνα.

Έχουμε πολύ μεγάλο άγχος για το εστιατόριο. Με το εστιατόριο θέλω να λύσω το βιοποριστικό μου πρόβλημα για να συνεχίσω τη μεγάλη μου αγάπη που είναι η τηλεόραση και το θέατρο. Στον ελεύθερο χρόνο μου προσπαθώ να πηγαίνω σε κάστινγκ. Έχω ακούσει πολλά “όχι” και αυτό με έχει πεισμώσει.

Οι αντοχές είναι διαφορετικές όσο μεγαλώνω. Λέω την ηλικία μου, είμαι 35. Από την Ελένη Μενεγάκη έχω να θυμάμαι μόνο καλά πράγματα. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος και άψογη επαγγελματίας. Έχουμε καιρό να τα πούμε με την Ελένη και θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε», είπε ο Φαίδων Κεφαλέας.