Your Face Sounds Familiar – Τελικός: Ο Γιάννης Κρητικός ο μεγάλος νικητής!

Your Face Sounds Familiar

Δείτε όλα όσα έγιναν στην σκηνή του YFSF στον μεγάλο τελικό! Όλες οι εμφανίσεις των διαγωνιζομένων!

To Your Face Sounds Familiar έφτασε στο τέλος του! Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε με την νίκη του Γιάννη Κρητικού, ο οποίος ανακηρύχθηκε, συνολικά, από το κοινό ως ο καλύτερος διαγωνιζόμενος. Η Αποστολία Ζώη κατέκτησε την δεύτερη θέση, ο Δήμος Μπέκε την τρίτη και η Ματθίλδη Μαγγίρα την τέταρτη.

Η Μαρία Μπεκατώρου αποχαιρέτησε το κοινό με λόγια γλυκά και ευχές για ένα υπέροχο καλοκαίρι: «Πρέπει να μην συγκινηθούμε και να σας αποχαιρετήσουμε με έναν πολύ γλυκό τρόπο. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να σας πω ότι για ακόμα μία φορά επιβεβαίωσα ότι είστε η καλύτερη παρέα. Είστε οι φίλοι μου και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας. Νιώθω ευγνώμων και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστούμε τους κριτές μας, όλο αυτόν τον κόσμο που εργάστηκε σκληρά γι αυτή την παραγωγή. Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε πολύ. Πολλές ευχές για ένα υπέροχο καλοκαίρι».

01:11 Μεγάλος νικητής του Yοur Face Sounds Familiar ανακηρύχθηκε ο Γιάννης Κρητικός! Η Αποστολία Ζώη καταλαμβάνει την δεύτερη θέση στο show μεταμφιέσεων του ANT1.

kriti22

00:52 Τρίτος στην ψηφοφορία του κοινού έρχεται ο Δήμος Μπέκε!

mpekf

00:50 Η Ματθίλδη Μαγγίρα παίρνει την τέταρτη θέση στο show!

mag23

00:49 Η Μαρία Μπεκατώρου ξεκινάει να ανακοινώνει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού.

oloi

00:41 Η Μαρία Μπεκατώρου ανακοινώνει πως οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να μάθουμε τον νικητή του Your Face Sounds Familiar!

mpeka2

00:20 Η Ελένη Καρακάση παραλαμβάνει το βραβείο «Προσκυνώ» και η Μαρία Μπεκατώρου υποκλίνεται μπροστά της για την εκπληκτική της ερμηνεία και μεταμφίεση ως Susan Boyle στο 9o live του Your Face Sounds Familiar.

karak

23:58 Η Μαρία Μπεκατώρου μοιράζει βραβεία στους έξι παίκτες που δεν συμμετείχαν στον τελικό! Τα ονόματα των βραβείων, ωστόσο, είναι επικά και κλέβουν την …παράσταση.

Ζόζεφιν: Η φύση άνθισε πάνω σου

Βαλέρια Κουρούπη: Το χαμένο «Ψ»

Όθων Μεταξάς: Η έξυπνη χορογραφία

Βαλάντης: Κώστας Μαρτάκης

Σταμάτης Γαρδέλης: Που ‘ναι; Που ‘ναι; Που ‘ναι ο Σταμάτης; Ψάξε, ψάξε, ψάξε, δεν θα τον βρεις.

Ελένη Καρακάση: Προσκυνώ

bekfoto

23:36 Ο τέταρτος φιναλίστ του τελικού κλείνει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς. Μια συγκινητική εμφάνιση του Γιάννη Κρητικού που μεταμορφώθηκε σε Νίκο Ξυλούρη και τραγούδησε «Ήτανε μια φορά». Πραγματικά, ήταν σαν να βλέπαμε στη σκηνή του show τον «Αρχάγγελο της Κρήτης». «Επιβεβαίωσες ότι δεν πρόκειται για παιχνίδι μίμησης, αλλά ενσάρκωσης», του είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

23:20 Ακόμα μία θρυλική μορφή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής «εμφανίστηκε» στο Your Face Sounds Familiar. Η Ματθίλδη Μαγγίρα ζωντάνεψε μπροστά μας τον Michael Jackson και γι’ ακόμα μία φορά ήταν εξαιρετική. Τα σχόλια των κριτών; Διθυραμβικά!

22:50 Ο Βασιλιάς ξαναγύρισε… Ο Elvis Presley έκανε την εμφάνισή του στο Your Face Sounds Familiar και ξεσήκωσε τους πάντες. Μέσα από τα ρούχα βρισκόταν, βέβαια, ο δεύτερος φιναλίστ της βραδιάς, ο Δήμος Μπέκε, ο οποίος έδωσε ακόμα μία εξαιρετική «παράσταση».

22:35 «Ο ωραίος και η ωραία» τραγουδούν οι ΌΘων Μεταξάς και Ζόζεφιν, ωστόσο, η μεταμφίεσή τους δεν θυμίζει σε τίποτα τον Αντώνη Καφετζόπουλο και την Κατερίνα Κούκα.

22:09 Η πρώτη φιναλίστ του τελικού που κάνει την εμφάνισή της είναι η Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταμορφώνεται σε Τάνια Τσανακλίδου, ερμηνεύει «Μαμά γερνάω» και συγκινεί. Η ίδια έβαλε τα κλάματα μόλις ολοκλήρωσε την ερμηνεία της, ενώ δεν άντεξαν ούτε η Μαρία Μπεκατώρου με τη Μαρία Παπουτσάκη που λύγισαν συνεπαρμένες από το συναίσθημα.

21:55 Σειρά παίρνουν στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar οι Σταμάτης Γαρδέλης και Βαλάντης, οι οποίοι μεταμορφώνονται σε Μπάμπη Στόκα και Φίλιππο Πλιάτσικα αντίστοιχα. Οι μεταμφιέσεις είναι πάρα πολύ καλές, ειδικά του Γαρδέλη και οι κριτές μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.

21:43 Πρώτες στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar βγαίνουν η Βαλέρια Κουρούπη ως Donna Summer και η Ελένη Καρακάση ως Barbra Streisand. Οι δυο τους ερμηνεύουν σε ντουέτο το «No more tears (enough is enough)». Οι κριτές είναι ενθουσιασμένοι και όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν ψηφίζουμε σήμερα; Κρίμα…».

21:15 Η Μαρία Μπεκατώρου ξεκινά με «Ροζ Μπικίνι» ως Πωλίνα και η real Πωλίνα εμφανίζεται στην σκηνή του YFSF και προτείνει να πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες!

Η τρίτη σεζόν του Your Face Sounds Familiar ολοκληρώνει απόψε τον κύκλο της. Η βραδιά του μεγάλου τελικού έφτασε για το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου. Οι τέσσερις παίκτες που έχουν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία μονομαχούν απόψε με τις μεταμφιέσεις τους στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar. Οι γραμμές είναι ανοιχτές όλη την εβδομάδα και θα παραμείνουν κατά τη διάρκεια του show. Ο νικητής θα προκύψει μόνο από τις ψήφους του κοινού.

Αναλυτικά οι παίκτες με την υψηλότερη βαθμολογία:

Ματθίλδη Μαγγίρα – 207 βαθμοί
Δήμος Μπέκε – 192 βαθμοί
Γιάννης Κρητικός – 184
Αποστολία Ζώη – 174

Οι υπόλοιποι έξι παίκτες θα εμφανιστούν σε ντουέτα, εκτός συναγωνισμού.

Επιμέλεια:

Λία Παππά

Φίλιππος Αντωνίου

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το YFSF!