Το Your Face Sounds Familiar παίζει στο Celebrity Ρουκ Ζουκ!

Ρουκ Ζουκ

Το τρίτο επεισόδιο με τους special guests έρχεται αυτό το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, το αγαπημένο καθημερινό τηλεπαιχνίδι που έχει αλλάξει τα μεσημέρια μας από τις αρχές Ιουνίου, έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και τα Σάββατα του Ιουλίου ως Celebrity Rouk Zouk, με 4 επιπλέον επεισόδια, αγαπημένους celebrities, και το σημαντικότερο, για καλό σκοπό!

[dfp_ads id=236982]

Το  3ο Celebrity Rouk Zouk θα προβληθεί το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 21.00, με πρωταγωνιστές την παρέα που αγαπά όσο καμία άλλη τις μεταμφιέσεις, που δεν είναι άλλη από το Your Face Sounds Familiar.  Η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, η καθηγήτρια υποκριτικής, Σόφη Ζαννίνου και οι ταλαντούχοι Αντώνης Δόμινος, Δημήτηρης Μακαλιάς, Άρης Μακρής, Ησαΐας Ματιάμπα, Κόνυ Μεταξά, Γιάννης Χατζόπουλος, Ιρένε Τροστ και Σαμπρίνα θα χωριστούν σε ομάδες και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως απολαυστικό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα δώσει το σύνθημα «Και ο χρόνος αρχίζει από ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» και η παρέα του Your Face Sounds Familiar θα δώσει όπως πάντα τον καλύτερο της εαυτό!

Τα έσοδα από τα επεισόδια του Celebrity Rouk Zouk θα διατεθούν στο χωριό Βρίσα της Μυτιλήνης, της περιοχής που επλήγη από το σεισμό, για την ανακατασκευή της παιδικής χαράς και του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Το 3ο Celebrity Rouk Zouk επεισόδιο έρχεται το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 21.00, με την παρέα του Your Face Sounds Familiar!