Your Face Sounds Familiar: Όλες οι μεταμφιέσεις του 6ου live! [vid]

Your Face Sounds Familiar

10 αστέρια θα βρέθηκαν στην σκηνή του Your Face Sounds Familiar και αυτή την Πέμπτη. Ποια μεταμφίεση ξεχώρισε;

[dfp_ads id=236982]

Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 επέστρεψε με το 6ο live του για να κάνει ξεχωριστό το βράδυ της Πέμπτης μας. 10 παίκτες και 10 μεταμφιέσεις που εξέπληξανγια ακόμα μια φορά στην σκηνή του Your Face Sounds Familiar. Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε το ρυθμό στην παρουσίαση και Σταμάτης Φασουλής, Φώτης Σεργουλόπουλος, Έλλη Κοκκίνου και Νίκος Μουτσινάς στο ρόλο της κριτικής επιτροπής και αυτό το βράδυ με τις εύστοχες παρατηρήσεις τους. Νικητής στο 6ο live αναδείχθηκε ο Άρης Μακρής!

Your Face Sounds Familiar: Νικητής ο Άρης Μακρής και στο 6ο live!

Όλες οι μεταμφιέσεις του 6ου live του Your Face Sounds Familiar…

Η Ιρένε Τροστ είναι η πρώτη που ανεβαίνει στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar το βράδυ της Πέμπτης 1/6 καθώς… «Υπάρχει λόγος». Μια μεταμφίεση μακριά από την Έλενα Παπαρίζου και παρόλο που υπήρχαν λαμπρές στιγμές που πλησίαζαν φωνητικά σε εκείνη, η κλεισμένη φωνή θα δημιουργήσει περισσότερο άγχος και λιγότερο ενθουσιασμό στην Ιρένε Τροστ.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου απέκτησε μακριά σπαστά μαλλιά και με ένα τουμπελέκι ανά χείρας που χτυπούσε ρυθμικά μας ταξίδεψε στην αγορά του «Αλ Χαλίλι». Οι κριτές τον βρήκαν λίγο παραπάνω …στεναχωρημένο από όσο απαιτούσε αυτή η ερμηνεία.

Your Face Sounds Familiar: Ξεκαρδιστικό σχόλιο στον Χατζηγεωργίου! «Μου θυμίζεις μια Ινδή χήρα που…»

Η Κόνι Μεταξά σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της ως Florence and the Machine θα τραγουδήσει «You’ ve got the love» ανέβηκε στο φεγγάρι και προσπάθησε να μας πάρει μαζί της.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έγινε η Μαρίνα Σάττι και για τις ανάγκες του Your Face Sounds Familiar «Έσπασε κούπες» στο 6o live. Μπορεί τη γλυκιά φωνή της να μην κατάφερε να την αγγίξει – φύσει αδύνατον – ωστόσο κατάφερε να παραμείνει στα αυστηρά πλαίσια του videoclip και να μην αφήσει τον πληθωρικό του χαρακτήρα να ξεχειλίσει.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς τα σπάει χορεύει τη «Μάντισσα» ως Μαρίνα Σάττι!

Η Σαμπρίνα βγαίνει στην σκηνή ως Debbie Harry αλλά η ερμηνεία της στο «Call me» …σαμπρινίζει.

Ο Άρης Μακρής αφήνει κριτές και κοινό έκπληκτους με την ερμηνεία του στο Nessun Dorma ως Luciano Pavarotti.

Ο Άρης Μακρής άφησε τους κριτές με το στόμα ανοιχτό ως Luciano Pavarotti!

Η Παρθένα Χοροζίδου δεν μπόρεσε να σβήσει τη θηλυκότητα της ερμηνεύοντας το «Σφύριξα κι έληξες» ως Πάνος Κιάμος, ωστόσο κατάφερε να μας μεταδώσει το κέφι της…

Το κέφι στο YFSF συνεχίστηκε με Ησαΐα Ματιάμπα ως Μανώλη Κονταρό να τραγουδά «Αρχίζω και τρελαίνομαι» και οι κριτές το ρίχνουν στις ρακιές…

Ο Αντώνης Δόμινος βγάζει όλη του την ενέργεια στην σκηνή τραγουδώντας «Born in the USA» ως  Bruce Springsteen. Ο κριτές βρίσκουν πως είναι η καλύτερή του φορά.

Ο Γιάννης Χατζόπουλος τραγουδά υπέροχα «Με το στόμα γεμάτο φιλιά», ωστόσο οι κριτές βρίσκουν πως δεν πλησίασε τον Λεωνίδα Βελή φωνητικά.