Your Face Sounds Familiar: Όλες οι μεταμφιέσεις του 10ου live! [vids]

Your Face Sounds Familiar

Το Your Face Sounds Familiar επέστρεψε και αυτή την Πέμπτη με 10 νέες μεταμφιέσεις από τους 10 διαγωνιζόμενους αυτής της σεζόν.

Η Μαρία Μπεκατώρου, λαμπερή και κεφάτη υποδέχθηκε την κριτική επιτροπή, το κοινό και τους τηλεθεατές στο …γιορτινό Your Face Sounds Familiar που συμπληρώνει απόψε τα 100. Εκατό μεταμφιέσεις για αυτή τη σεζόν και ακόμα δεν τελειώσαμε. Το επόμενο live θα είναι αυτό του ημιτελικού, όπου θα αναδειχθούν οι τέσσερις φιναλίστ που θα πάνε στον τελικό.

Για το 10ο live, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είναι εκείνος που κάνει την αρχή των μεταμφιέσεων με μια μεγάλη επιτυχία. Μια επιτυχία συνυφασμένη με καλοκαιρινά πάρτυ που έρχεται από το 2001. «Καλοκαιρινά Ραντεβού» από τις Δυτικές συνοικίες. Δύσκολο έργο για τον ηθοποιό, που έπρεπε να τραγουδά χοροπηδώντας ξέφρενα, ώστε να μεταφέρει πιστά τα γκάζια του videoclip. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θυμάται βλέποντας τον πως όταν το συγκρότημα έκανε το μπαμ βρισκόταν μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου στην πρωινή ζώνη και τους είχαν φιλοξενήσει 4 φορές! Επισήμανε μάλιστα πως κινησιολογικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου του θύμισε αρκετά τον τραγουδιστή.

Η Ιρένε Τροστ έχει θέσει μόνη της τον πήχη ψηλά. Οι κριτές την βρίσκουν τονικά σωστή στην ερμηνεία της στο «Diamonds» ως Rihanna. Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν καταφέρνει να «πιάσει» και να μεταφέρει στην ερμηνεία της κάποια χαρακτηριστικά στην άρθρωση που θα την βοηθούσαν πολύ να προσεγγίσει το κακό κορίτσι της ποπ.

Ένα δύσκολο έργο είχε να φέρει εις πέρας ο Ησαΐας Ματιάμπα ενσαρκώνοντας τον Στέλιο Καζαντζίδη. Ο ίδιος μάλιστα δεν έκρυψε το άγχος του στις πρόβες… Ο τραγουδιστής με σεμνότητα καταφέρνει να μεταφέρει αρκετά στοιχεία του στην σκηνή του Your Face Sounds Familiar πετυχαίνοντας το βροντερό και χαρακτηριστικό του «αααα».

«Οπτικά μου θυμίζεις κάτι μεταξύ Κατερίνας Καραβάτου και Ελένης Ροδά» θα πει ο Νίκος Μουτσινάς στον Δημήτρη Μακαλιά που βγήκε στην σκηνή του Your Face Sounds Familiar ως Geri Halliwell για να ερμηνεύσει «It’s raining main». Το τραγούδησε, το χόρεψε, το γλέντησε και αν μη τι άλλο μετέδωσε το κέφι του σε κριτική επιτροπή και τηλεθεατές.

YFSF: Η ακατάλληλη ιστορία που διέλυσε επιτροπή και παρουσιάστρια! Δεν μπορούσαν να συνέλθουν!

Πρέπει να έχει ρυθμό, πρέπει να έχει μπιτ, πρέπει να έχει δύναμη, πρέπει να είναι εθισμένος στην αγάπη. Αυτές ήταν οι συμβουλές της Σόφης Ζαννίνου στον Αντώνη Δόμινο ο οποίος έφερε στην σκηνή τον Robert Palmer με το «Addicted to love».

Η Σαμπρίνα καλείται να τραγουδήσει ένα τραγούδι που στην Ελλάδα απέκτησε ιδιαίτερη σημασία… το Final Countdown των Europe και αφήνει περισσότερο πίσω τον εαυτό της σε σύγκριση με άλλες φορές προς όφελος της ενσάρκωσης.

Η Κόνι Μεταξά μας μεταφέρει στο Bollywood ενσαρκώνοντας μια από τις πιο όμορφες και πετυχημένες του πρωταγωνίστριες. Την Aishwarya Rai στο «Nimbooda Nimbooda». Οι ώρες που απαιτήθηκαν για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα επί σκηνής, για τη δύσκολη χορογραφία και την προσέγγιση της καρτουνίστικης φωνής φαίνονται στο άψογο αποτέλεσμα. Οι κριτές βρίσκουν πως είναι η καλύτερη της φορά και λίγοι θα διαφωνήσουν με αυτό.

Ο Άρης Μακρής ενθουσιάζει την κριτική επιτροπή, που βρίσκει ότι τραγούδησε το «Ανεπανάληπτος» χωρίς να κάνει τον Τόλη Βοσκόπουλο καρικατούρα. Αντιθέτως βρίσκουν πως πέτυχε τόσο τα χαρακτηριστικά της φωνής και της κίνησης του, όσο και την ηλικία.

Οι κριτές βρίσκουν συγκινητική την προσπάθεια του Γιάννη Χατζόπουλου στο «Hit the road Jack» ως Ray Charles, ωστόσο επισημαίνουν πως η προσέγγιση αυτής της κουλτούρας είναι κάτι δύσκολο, αν κάποιος δεν είναι λάτρης της έτσι κι αλλιώς.

Η Παρθένα Χοροζίδου διασκεδάζει εξαιρετικά την κριτική επιτροπή μέσα στο ροζ κοστούμι του Cee Lo Green ερμηνεύοντας το «Forget you».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Your Face Sounds Familiar!