Your Face Sounds Familiar: Όλες οι μεταμφιέσεις της πρεμιέρας!

Your Face Sounds Familiar

Το Your Face Sounds Familiar επέστρεψε με ανανεωμένη επιτροπή και 10 ταλαντούχα πρόσωπα στο διαγωνιστικό κομμάτι. Δείτε βίντεο!

Το Your Face Sounds Familiar επέστρεψε για 4η σεζόν στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.  Η Μαρία Μπεκατώρου και αυτή τη σεζόν έγινε η πιο χαμογελαστή και κεφάτη οικοδέσποινα για το Your Face Sounds Familiar έχοντας να αντιμετωπίσει τους …παλιούς πλέον Σταμάτη Φασουλή και Νίκο Μουτσινά, αλλά και τους νέους στη θέση αυτής της κριτικής επιτροπής Φώτη Σεργουλόπουλο και Έλλη Κοκκίνου.

Your Face Sounds Familiar: Πρεμιέρα με πλατύ χαμόγελο και κέφι! [vid]

Ο ένας μετά τον άλλο οι δέκα διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες του YFSF ανέβηκαν στη σκηνή για να μας δώσουν μια ιδέα από τα όσα μπορούν να κάνουν για να «ζωντανέψουν» τα πρόσωπα που τους αναθέτει το μπάζερ.

Πώς τα κατάφεραν; Δείτε τις ενσαρκώσεις τους στην πρεμιέρα του YFSF…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Your Face Sounds Familiar!

Την πρώτη κρυάδα στην σκηνή του YFSF πήρε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο Τζεμ της σειράς του ΑΝΤ1 Ταμάμ, αυτή τη φορά ανέβηκε στη σκηνή για να ενσαρκώσει τον Justin Bieber στο τραγούδι «Love Yourself» και μπορεί από τους κριτές να έλειψε το βαριέστημένο ύψος του πλουσιόπαιδου, ωστόσο βρήκαν ότι φωνητικά βρισκόταν αρκετά κοντά…

Η σέξι Κόνι Μεταξά έφερε εις πέρας εξαιρετικά τη χορογραφία της Fergie και η κριτική επιτροπή ήθελε να δει περισσότερη ευαισθησία στα σημεία που το απαιτούσε το «Be Italian».

Ο Γιάννης Χατζόπουλος είναι γνωστό ότι έχει ταλέντο στις μιμήσεις των φωνών και έδειξε μέρος του πλησιάζοντας τη φωνή του Σταμάτη Κόκοτα στο «Πες πως μ’ αντάμωσες».

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Δημήτρης Μακαλιάς ήταν ο πρώτος διαγωνιζόμενος καλλιτέχνης που ενσάρκωσε στην σκηνή του YFSF πρόσωπο του αντίθετου φύλου και μάλιστα μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Έγινε η Miley Cyrus στο Wrecking Ball, έγλειψε την βαριοπούλα, έσπασε τον τοίχο και τελικά πήδηξε με φόρα πάνω στην τεράστια μπάλα τραγουδώντας από εκεί…

Ο τραγουδιστής Αντώνης Δόμινος έφερε στην σκηνή του YFSF τον Mick Jagger με το Start me up και παρόλο που ο σωματότυπος του δεν βοηθούσε, μπόρεσε να μεταφέρει σε αυτή την ενσάρκωση τις περισσότερες από τις κινήσεις του ροκ σταρ.

Your Face Sounds Familiar: Η σέξι εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου στην πρεμιέρα!

Ο Ησαΐας Ματιάμπα είχε ήδη δώσει τις εξετάσεις του από την περασμένη σεζόν του YFSF, όταν βγήκε στην σκηνή του show ως Adele και κανείς δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει. Ο τραγουδιστής αυτή τη φορά «έφερε» στην σκηνή με τη φωνή του και τη δωρική του έκφραση τον Μπάμπη Στόκα ερμηνεύοντας το «Κι έμεινα εδώ» και εντυπωσίασε κοινό και επιτροπή.

Η Σαμπρίνα κλήθηκε να ενσαρκώσει την Grace Jones στο Your Face Sounds Familiar και οι κριτές την βρήκαν την ερμηνεία της στο Libertango σωστότερη από το πρωτότυπο, παρόλο που δεν είχε την απαραίτητη… αγριάδα.

Οι κριτές διέκριναν το άγχος του Άρη Μακρή στην ερμηνεία του στο «Wake me up before you go go» ως George Michael και του ζήτησαν να χαλαρώσει και να απολαύσει τη διαδικασία περισσότερο.

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=RfSFdFNNC20

Η Ιρένε Τροστ δείχνει αγνώριστη στην σκηνή του YFSF, σε έναν εντελώς κόντρα ρόλο όπως ήταν αυτός της LP και το κομμάτι «Lost on you»

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=qUxPuQXYU5s

Η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου θα κλείσει με ιδιαίτερο κέφι το διαγωνιστικό κομμάτι του Youd Face Sounds Familiar φέρνοντας στην σκηνή το μπρίο της Ρίτας Σακελλαρίου στο τραγούδι «Είναι γάτα».

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=vgUhxESVkd4

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή της διάθεσης που θα έχει στην 4η σεζόν το ανεξέλεγκτο μπάζερ.