Your Face Sounds Familiar: Όλες οι απολαυστικές εμφανίσεις του μεγάλου τελικού! [vid]

Your Face Sounds Familiar

Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 ολοκλήρωσε τον κύκλο του!

Άλλος ένας κύκλος του πιο ξεχωριστού show μεταμφιέσεων της ελληνικής τηλεόρασης, Your Face Sounds Familiar ολοκληρώθηκε απόψε με το Μεγάλο Τελικό του ΑΝΤ1 που έκρυβε πολλές εκπλήξεις!

Νικητής αυτού του κύκλου αναδείχθηκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που επέλεξε για τελευταία του μεταμφίεση τους Placebo.

Δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης και τη σειρά κατάταξης των φιναλίστ!

Stars της δικής τους επιλογής ενσάρκωσαν στη σκηνή οι τέσσερις φιναλίστ του YFSF που αναμετρήθηκαν για την πρώτη θέση. Το αποτέλεσμα της ανάδειξής τους προέκυψε από το άθροισμα της βαθμολογίας που είχαν συγκεντρώσει σε κάθε Live μέχρι και τον Ημιτελικό. Άρης Μακρής, Ησαΐας Ματιάμπα, Γιάννης Χατζηγεωργίου και Παρθένα Χοροζίδου αναμετρήθηκαν για την 1η θέση! Όμως και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες δεν έμειναν παραπονεμένοι, αφού τους απονεμήθηκαν τα πρωτότυπα βραβεία του Your Face Sounds Familiar! Δείτε εδώ τα εμπνευσμένα βραβεία!

Οι μεταμφιέσεις της βραδιάς…

Ξεκινώντας από την έναρξη! Η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση στο YFSF! Δεν είναι μόνο οι διαγωνιζόμενοι που μεταμφιέζονται απόψε…

Αγνώριστη η Μαρία Μπεκατώρου! Δεν φαντάζεστε πως βγήκε στον τελικό του Your Face Sounds Familiar!

Και σε …φυσική έκδοση!

Η κριτική επιτροπή…

Το πρώτο ντουέτο ανεβαίνει στη σκηνή και δεν είναι άλλοι από τους Αντώνη Δόμινο και Κόνι Μεταξά που μεταμφιέζονται στους Barbie και Ken ή αλλιώς στους Aqua και το τραγούδι τους «Barbie Girl». Δυο καλλιτέχνες που δούλεψαν πολύ κατά τη διάρκεια των live του YFSF σε μια άκρως καλοκαιρινή και κεφάτη εμφάνιση!

Ο Άρης Μακρής επιλέγει να υποδυθεί τον Steve Basalmo ερμηνεύοντας το Gethsemane από το «Jesus Christ Superstar» και οι κριτές εντυπωσιάζονται από όλες τις εκφάνσεις του ταλέντου του που έχει καταφέρει να δείξει στην πορεία του Your Face Sounds Familiar.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Ιρένε Τροστ γίνονται ο Ryan Gosling και η Emma Stone στο «La La Land», ερμηνεύοντας με τρυφερότητα το «City of stars».

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου επιλέγει ένα συγκρότημα που αγαπά από τα 17 του χρόνια, τους Placebo. Η κριτική επιτροπή θα σταθεί στο εξαιρετικό του βλέμμα, όμοιο με εκείνο του Brian Molko.

Σε μία από τις καλύτερες του μεταμφιέσεις, ο Ησαΐας Ματιάμπα καταφέρνει να «κρυφτεί» πίσω από την εικόνα του Διονύση Σαββόπουλου κάνοντας τον Νίκο Μουτσινα να τον …ψάχνει πίσω από τα γυαλιά και τις τιράντες του. «Για μια στιγμή νόμιζα ότι ήταν ολόγραμμα. Είσαι ίδιος!» του λέει εντυπωσιασμένος ο Σταμάτης Φασουλής, τόσο από την εμφάνιση όσο και την ερμηνεία του στο «Τι έπαιξα στο Λαύριο».

Ο Γιάννης Χατζόπουλος γίνεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Σαμπρίνα γίνεται η Έλλη Κοκκίνου, μπροστά στην ίδια την τραγουδίστρια! Οι δυο τους φέρνουν το Gucci Forema και τους Masai σε ένα διασκεδαστικό ντουέτο στο YFSF.

YFSF: Πώς αντέδρασε η Έλλη Κοκκίνου στη μεταμφίεση της Σαμπρίνας; Η ατάκα για τον Γιώργο Μαζωνάκη!

Η Παρθένα Χοροζίδου κάνει την τελευταία εμφάνιση της βραδιάς ως Jennifer Hudson «One night only» γεμίζοντας τη σκηνή συναίσθημα και κάνοντας τους κριτές να επισημάνουν τη δύσκολη επιλογή της.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Your Face Sounds Familiar!