Your Face Sounds Familiar: Ο Σταμάτης Γαρδέλης νικητής στο 8o live!

Your Face Sounds Familiar

Δείτε όλα όσα έγιναν στη σκηνή του show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 - Όλες οι εμφανίσεις

Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι ο μεγάλος νικητής στο 8ο live του Your Face Sounds Familiar! Ο ηθοποιός μεταμορφώθηκε με επιτυχία σε Σωκράτη Μάλαμα και κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της προτίμησης επιτροπής, παικτών και τηλεθεατών.

01:12 Η τελική κατάταξη των διαγωνιζόμενων μετά και από την ψηφοφορία του κοινού έχει ως εξής:

Your Face Sounds Familiar

01:04 Από την ψηφοφορία των παικτών η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής:

Your Face Sounds Familiar

00:52 Ξεκινά η ψηφοφορία. Οι κριτές ψηφίζουν ως εξής:

Your Face Sounds Familiar

00:22 Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς κλείνει με την Ζόζεφιν, η οποία σε μια ανατρεπτική εμφάνιση μας τραγουδά «Ώπα ‘Ωπα» ως Νότης Σφακιανάκης! Σίγουρα μιλάμε για την πιο αποτυχημένη ενσάρκωση της βραδιάς.

00:10 Ο Όθωνας Μεταξάς γίνεται Kiss, μας παρουσιάζει το I was made for loving you και η επιτροπή διχάζεται.

23:52 Σωκράτης Μάλαμας – Πριγκιπέσσα… Η κριτική επιτροπή και η Μαρία Μπεκατώρου μιλούν για την καλύτερη στιγμή του Σταμάτη Γαρδέλη στο Your Face Sounds Familiar!

23:36 Ως Λευτέρης Πανταζής μπαίνει ο Δήμος Μπέκε στη σκηνή του YFSF. Με ένα ποτ πουρί μεγάλων επιτυχιών του γνωστού τραγουδιστή, ο διαγωνιζόμενος ξεσηκώνει το κοινό.

23:11 Για την Ματθίλδη Μαγγίρα η αποψινή της ενσάρκωση σε Shirley Bassey στο Goldfinger, είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

22:56 Η Αποστολία Ζώη έχει ένα δύσκολο ρόλο να φέρει σε πέρας απόψε, πρέπει να μεταμορφωθεί σε Δόμνα Σαμίου και τραγουδήσει το «Πώς το τρίβουν το πιπέρι». Η εμφάνισή της είναι εκπληκτική και η τραγουδίστρια εισπράττει μόνο θερικά σχόλια.

22:32 Η αληθινή έκπληξη έρχεται όταν ο Βαλάντης διαπιστώνει ότι ανάμεσα στο κοινό βρίσκεται ο Νίκος Βουρλιώτης! Ο αληθινός…

22:27 Ώρα για τον Βαλάντη να γίνει για λίγο… NIVO στο «Καλημέρα Ελλάδα».

22:15 Η Βαλέρια Κουρούπη αυτή την εβδομάδα μεταμορφώνεται σε Έφη Σαρρή! Προς έκπληξη όλων, στον επίμαχο στίχο του ρεφρέν ακούγεται η λέξη «ψ…λέω»!

21:49 Ο Τζίμης Πανούσης έρχεται στο YFSF μέσα από τον Γιάννη Κρητικό. Η μεταμφίεση του διαγωνιζόμενου είναι από τις πλέον επιτυχημένες της βραδιάς.

21:36 Η Ελένη Καρακάση ανοίγει απόψε το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς. Η Μπέσσυ Αργυράκη μπαίνει στη σκηνή και τραγουδά «Κορμί και αλάτι». Η εμφάνισή της κλέβει τις εντυπώσεις!

21:15 To 8o live του Your Face Sounds Familiar μόλις ξεκίνησε! Η Μαρία Μπεκατώρου καλωσορίζει κοινό και τηλεθεατές, φορώντας ένα σικ μαύρο στράπλες φόρεμα και μια χρυσή ζώνη.

maria290516

Οι δέκα διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν κι απόψε στη σκηνή ως …διχασμένες προσωπικότητες για να σκορπίσουν γέλιο και να μας φτιάξουν τη διάθεση! Στο τέλος του προηγούμενου live, το μπάζερ πήρε κάποιες …ιδιαίτερες αποφάσεις για την τύχη των συμμετεχόντων. Έτσι απόψε θα απολαύσουμε τους:

Σταμάτης Γαρδέλης – Σωκράτης Μάλαμας
Γιάννης Κρητικός – Τζίμης Πανούσης
Βαλέρια Κουρούπη – Έφη Σαρρή
Ελένη Καρακάση – Μπέσσυ Αργυράκη
Ζόζεφιν – Νότης Σφακιανάκης
Βαλάντης – NIVO
Όθωνας Μεταξάς – KISS
Ματθίλδη Μαγγίρα – Shirley Bassey
Δήμος Μπέκε – Λευτέρης Πανταζής
Αποστολία Ζώη – Δόμνα Σαμίου