Your Face Sounds Familiar: Η Ελένη Καρακάση νικήτρια στο 9o live!

Δείτε όλα όσα έγιναν στη σκηνή του show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1!

Η Ελένη Καρακάση είναι η μεγάλη νικήτρια στο 9o live του Your Face Sounds Familiar. Η γνωστή ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε Susan Boyle και πραγματικά καθήλωσε κοινό, τηλεθεατές και κριτική επιτροπή.

00:55 Η τελική κατάταξη των διαγωνιζόμενων μετά και από την ψηφοφορία του κοινού έχει ως εξής:

teliki060616

00:38 Από την ψηφοφορία των παικτών η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής:

paik060616

00:33 Ξεκινά η ψηφοφορία. Οι κριτές ψηφίζουν ως εξής:

epitr060616

00:00 Το διαγωνιστικό μέρος κλείνει με την Βαλέρια Κουρούπη να εμφανίζεται ως Joan Jett και να ξεσηκώνει το κοινό με το τραγούδι «I hate myself for loving you».

23:41 Σειρά παίρνει ο Βαλάντης που βγαίνει ως Γιάννης Πλούταρχος στη σκηνή του YFSF και ερμηνεύει «Φυσάει πολύ», αφήνοντας πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, ειδικά όσον αφορά τη φωνή.

23:29 Η Αποστολία Ζώη ενσαρκώνει με επιτυχία την Ellie Goulding και τραγουδάει «love me like you do». Μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή, την οποία η γνωστή τραγουδίστρια έφερε εις πέρας.

23:07 Στη σκηνή ανεβαίνει ο Δήμος Μπέκε που πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση ως Michael Bolton και αποσπά πάρα πολύ καλές κριτικές από την επιτροπή. Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα τραγούδι που ήταν στα μέτρα του.

22:55 Ο Γιάννης Κρητικός μεταμφιέστηκε αυτή τη φορά σε Ξανθή Περάκη και με το «Μελαχροινάκι» προκάλεσε άφθονο γέλιο σε κοινό και κριτική επιτροπή.

22:35 Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουν γίνει στο show, πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ. Η Ελένη Καρακάση βγήκε στη σκηνή ως Susan Boyle και πραγματικά έκανε πάρα πολλούς να κλάψουν με την ερμηνεία της, η οποία ήταν εκπληκτική. Η κριτική επιτροπή, πάντως, δεν άντεξε. Άφωνοι είχαν μείνει οι Πέτρος Φιλιππίδης και Σταμάτης Φασουλής, ενώ συγκινημένοι μίλησαν οι Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Παπουτσάκη, αλλά και η Μαρία Μπεκατώρου.

22:21 Σειρά του Σταμάτη Γαρδέλη στο Your Face Sounds Familiar, αλλά η εμφάνισή του μόνο καλή δεν ήταν. Έπρεπε να υποδυθεί τον Αντώνη Ρέμο, αλλά μόνο… Ρέμο δεν θύμισε. «Δεν μου τον θυμίζεις καθόλου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και είχε απόλυτο δίκιο. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι κριτικές των υπόλοιπων μελών της επιτροπής.

22:01 Η Ματθίλδη Μαγγίρα βγαίνει στη σκηνή του YFSF και πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση, ως Madonna με το «Frozen». Μόνο καλά σχόλια ακούστηκαν από τους κριτές, οι οποίοι ήταν ενθουσιασμένοι.

mat050616

21:46 Ο Όθωνας Μεταξάς πραγματοποιεί την πρώτη εμφάνιση ως γυναίκα και υποδύθηκε τη Νάνα Μούσχουρη. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, πάντως, γέλασε πάρα πολύ και τόνισε ότι «μου θύμισες περισσότερο τον Σωτήρη Μουστάκα»!

21:21 Η Ζόζεφιν ανοίγει το διαγωνιστικό μέρος του show. Μεταμφιέστηκε στην πριγκίπισσα Elsa από το Frozen, ερμήνευσε εξαιρετικά το «Let it go» και έλαβε πολύ καλές κριτικές από την επιτροπή.

21:13 Το Your Face Sounds Familiar μόλις ξεκίνησε. Η Μαρία Μπεκατώρου καλωσορίζει κοινό και τηλεθεατές.

mpeka050616

Οι δέκα διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν κι απόψε, Κυριακή, στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar με την διάθεση να μοιράσουν χαμόγελα με τις μεταμφιέσεις τους στο 9ο live του show του ΑΝΤ1. Σε μεγάλα κέφια βρέθηκε το μπάζερ την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο τελευταία μοιράζει με τις επιλογές του αλλά και το ταλέντο των καλλιτεχνών αξιομνημόνευτες στιγμές.

Οι μεταμφιέσεις που επέλεξε για το 9ο live του YFSF είναι οι εξής:

Βαλάντης – Γιάννης Πλούταρχος

Βαλέρια Κουρούπη – Joan Jett

Γιάννης Κρητικός – Ξανθή Περάκη

Ελένη Καρακάση – Susan Boyle

Όθωνας Μεταξάς – Νάνα Μούσχουρη

Αποστολία Ζώη – Ellie Goulding

Ματθίλδη Μαγγίρα – Madonna

Ζόζεφιν – Elsa

Δήμος Μπέκε – Michael Bolton

Σταμάτης Γαρδέλης – Αντώνης Ρέμος