Έυα Καραγιάννη: «Καρφί» από την πρώην του Κώστα Βουτσά! Γιατί δεν του ευχήθηκε που έγινε μπαμπάς;

«Όλο αυτό υποτιμά τη νοημοσύνη και...»

Η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη Εύα Καραγιάννη δήλωσε στο La biri biri πως ο Κώστας Βουτσάς αποτέλεσε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της το οποίο έχει κλείσει.

«Πολύ μεγάλος έρωτας. Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο ζωής, το οποίο σαφώς έχει κλείσει.» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνεχίζοντας αποκάλυψε πως δεν ευχήθηκε στον Κώστα Βουτσά που έγινε μπαμπάς.

«Δεν του ευχήθηκα γιατί σέβομαι την προσωπική του ζωή. Εμείς τώρα δεν έχουμε επικοινωνία» εξήγησε το πρώην μοντέλο και ηθοποιός και συνεχίζοντας ανέφερε:

«Οποιαδήποτε γυναίκα φέρνει στον κόσμο ένα παιδί με τον οποιοδήποτε τρόπο, και με την τεχνολογία και την επιστήμη την σημερινή, είναι μεγάλη ευλογία, δώρο και είναι πολύ σεβαστό για εμένα και για όλους τους ανθρώπους. Οφείλουμε λοιπόν να τιμάμε αυτό το πράγμα. Όμως τη γενικότερη κατάσταση και σε όλη αυτή την εικόνα, όλο αυτό υποτιμά τη νοημοσύνη και κάνει κακό και στη αισθητική. Έχοντας λοιπόν αυτά τα δύο στοιχεία μέσα μου και βλέποντας αυτή την εικόνα, ανεξάρτητα με την οποιαδήποτε μητέρα… βλέποντας όλη αυτή την εικόνα, υποτιμά τη νοημοσύνη και κάνει κακό και στην αισθητική.»