Η εξομολόγηση του Θανάση Βισκαδουράκη: «Μου κόπηκαν τα πόδια»

Θανάσης Βισκαδουράκης

«Πήγα προχθές τη γυναίκα μου στο υπόγειο και της έδειξα που μεγάλωσα....».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης καλεσμένος στον Θέμο Ανστασιάδη και στο Όλα Ξεκόλλα αποκάλυψε ποιος θα είναι ο νονός του μικρού που περιμένουν με τη σύντροφο του Κατερίνα και περιέγραψε με συγκίνηση την επίσκεψη τους στο σπίτι που έμενε, αλλά και στο πατρικό του σπίτι όπου ο αδελφός του έχει κρατήσει τα πράγματα του πατέρα τους που έφυγε από τη ζωή πριν δυο χρόνια.

[dfp_ads id=236982]

«Πήγα προχθές τη γυναίκα μου στο υπόγειο και της έδειξα που μεγάλωσα. Και πήγα και στο πατρικό μου σπίτι που μου επέτρεψαν τα αδέλφια μου να μπω. Είναι πολύ ευσυγκίνητο και ευαίσθητο παιδί και δεν ήθελα μέχρι τώρα. Της έδειξα τα δύο σπίτια. Χάρηκα, που μου λες γιατί αγαπώ την Κατερίνα, γιατί επέμενε αν αύριο ο γιος μας είναι δυνατός, γερός, ευλογημένος, να το βαφτίσει ο Δημητράκης (ο αδελφός του). Είναι κωφός και σε πληροφορώ αγαπάει την Κατερίνα πιο πολύ εμένα, δεν αφήνει κανέναν να την πειράξει. Το πατρικό μας σπίτι το έχει γεμίσει με αγιογραφίες, με ποτηράκια, με μπλιχλιμπίδια. Τα ζωγραφίζει όλα αυτός. Όλα. Αυτοδίδακτος. Έπαθε πλάκα η Κατερίνα, την βιντεοσκόπησα να δω πως θα αντιδράσει. Είχε τέτοια χαρά ο Δημήτρης. Της λέω χαίρομαι που θα είναι ο νονός, πρώτα ο Θεός το παιδί να γεννηθεί γιατί θα δώσει χαρά σε έναν άνθρωπο ανείπωτη, την οποία δεν θα την περίμενε ποτέ στη ζωή.

Θανάσης Βισκαδουράκης: Η εξομολόγηση του για τα σκληρά παιδικά χρόνια και το ορφανοτροφείο όπου μεγάλωσε

Επειδή έφυγε ο μπαμπάς πριν δυο χρόνια. Έχει στο κρεβάτι του, στο μαξιλάρι του έχει το καπέλο του, πάνω στην ντουλάπα είναι η ρόμπα του, οι παντόφλες κάτω από το κρεβάτι και μου κόπηκαν τα πόδια. Και λέω αυτόν έκανες νονό. Ένα τόσο ευαίσθητο παιδί, ένα τόσο τρυφερό παιδί. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι φωτεινοί, ευαίσθητοι, τρυφεροί μέσα σε αυτή τη σκληρή καθημερινότητα που ζούμε όλοι. Φεύγοντας από το σπίτι, γιατί δεν ήθελα να της προτείνω παρόλο που έχω πολλούς φίλους που θέλουν να βαφτίσουν το μικρό, της είπα ότι χαίρομαι που επέλεξες τον Δημήτρη» είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποκαλύπτοντας το νονό του μικρού που περιμένουν σε λίγο καιρό.