Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιανού για τον Γιάννη Βαρδή! «Πολλοί λίγοι ξέρουν ότι…»

Γιώργος Λιανός

«Έχει περάσει φουρτούνες ο Γιάννης από τότε που “έφυγε” ο τεράστιος Αντώνης Βαρδής. Είχαν μια σχέση σαν δύο κρίκοι, όχι απλά πατέρας – γιος».

Στην εκπομπή “Όλα Καλά” έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Λιανός. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την Ελένη Μενεγάκη, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το Survivor, ενώ εξομολογήθηκε και για τον Γιάννη Βαρδή.

[dfp_ads id=236982]

«Προσπαθούσα σαν τρελός για να πάει. Ο Γιάννης ήταν ο μεγαλύτερος φαν του Survivor πέρυσι. Από την παραγωγή τον ήθελαν πάρα πολύ γιατί είναι διαφορετικός, έχει άποψη… Έχει περάσει φουρτούνες ο Γιάννης από τότε που “έφυγε” ο τεράστιος Αντώνης Βαρδής. Είχαν μια σχέση σαν δύο κρίκοι, όχι απλά πατέρας – γιος. Ήταν και η δημιουργία στη μέση…

Πολλοί λίγοι ξέρουν ότι όλα τα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή, μεγάλες επιτυχίες που έχει τραγουδήσει ο Ρέμος, ο Βέρτης, όλοι, τα έχουν μάθει τα τραγούδια από τον Γιάννη Βαρδή. Το demo ήταν πάντα από τον Γιάννη, ο Αντώνης δεν τραγουδούσε τα τραγούδια του. Πιστεύω θα του έκανε καλό και για ψυχολογικούς λόγους να απομακρυνθεί λίγο απ’ όλα γιατί έχει μέσα του μεγάλη στεναχώρια γι’ αυτό το θέμα», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιανός…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!