Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα στο DWTS! Πήρε πίσω όσα είχε πει για τον Κώστα Βουτσά!

Γιώργος Λιάγκας
Ο Γιώργος Λιάγκας πριν έρθει στη ζωή ο Φοίβος Βουτσάς, είχε κρίνει την απόφαση του Κώστα Βουτσά να κάνει παιδί στα 84 του χρόνια.

Ο Γιώργος Λιάγκας όταν ακόμα βρισκόταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είχε επικρίνει τόσο την επιθυμία, αλλά και αργότερα την πράξη του Κώστα Βουτσά να κάνει ένα παιδί στην ηλικία του.

Έκλεψε την παράσταση ο Κώστας Βουτσάς! Συγκίνηση στο πλατό του DWTS!

Λίγα χρόνια μετά, ο Γιώργος Λιάγκας αναγνώρισε το λάθος του και δήλωσε στον αέρα του DWTS παρουσία του Κώστα Βουτσά:

«Επειδή κατηγορούμαι ότι λέω πάντα την γνώμη μου και αυτό που πιστεύω. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το προσόν ενός ανθρώπου, να λέει τη γνώμη του, και να κρίνεται για αυτή. Κάποτε, όταν είχαμε βγάλει την είδηση στο πρωινό ότι περιμένεις ένα μικρό παιδί, είχα βγει και είχα πει, «τώρα θα είναι μπαμπάς ή παππούς;», και «πόσο εύκολο και πόσο σωστό είναι ένας άνθρωπος σε μια μεγάλη ηλικία να κάνει ένα παιδί;». Ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά αυτή την εβδομάδα, σε είδα στην παιδική χαρά να κάνεις κούνια με τον Φοίβο. Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Σχεδόν δάκρυσα. Θέλω να πω ότι είχα λάθος τότε που είχα πει την άποψη μου, διότι η αγάπη δεν έχει ούτε ηλικία, ούτε χρώμα, ούτε φύλο, ούτε τίποτα. Να το πούμε, για να το κλείνουμε.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το DWTS!