Η εξομολόγηση της Όλγας Φαρμάκη: «Τον τελευταίο μήνα πριν την αποχώρηση μου από το Survivor…»

Όλγα Φαρμάκη

Η Όλγα Φαρμάκη εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor.

Στο Survivor ήρθε κοντά με τις συμπαίκτριες της, αλλά είχε και τις δικές της προσωπικές στιγμές. Στιγμές που ήθελε να απομονωθεί και να κάνει τον απολογισμό της. «Πέρασα πολύ χρόνο με τον εαυτό μου. Ήταν πολύτιμος, διότι σκέφτηκα πολλά πράγματα: Για εμένα την οικογένεια μου, τη ζωή μου αλλά και τα όρια που έχω απέναντι σε ορισμένες συνθήκες. Ήταν νομίζω κάτι απόλυτα υγιές», αναφέρει η Όλγα Φαρμάκη στον Μαρίνο Βυθούλκα και στο περιοδικό People.

Η Όλγα Φαρμάκη ήταν μια από τους παίκτες του Survivor που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι, έπειτα από πολλές σκέψεις και στιγμές απομόνωσης από την ομάδα.

«Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο μήνα πριν από την αποχώρηση μου άρχισα να αισθάνομαι πως ασφυκτιώ. Ήταν λες και ήμουν κλεισμένη σε μια γυάλα. Είχα χάσει την αίσθηση της ελευθερίας, ενώ μου έλειπε η επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους. Είναι κάτι που συνέβη και σε άλλα παιδιά. Η παραγωγή όντως το γνώριζε, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως από την αρχή μέχρι και τη στιγμή που αποχώρησα οι άνθρωποι της Acun Medya ήταν δίπλα μας.

Survivor: Συγκλονίζει η Όλγα Φαρμάκη! «Μέσα σε μια νύχτα άσπρισαν τα μαλλιά μου»

Προσωπικά, δεν με πείραξαν καθόλου οι αντίξοες συνθήκες διαβίωσης. Εξάλλου, μετά το πρώτο δίμηνο ο οργανισμός συνηθίζει, σαν μια μηχανή που προσαρμόζει τη λειτουργία της στα δύσκολα. Οι λόγοι που αποχώρησα ήταν καθαρά ψυχολογικοί. Ένιωσα πως δεν είχα λογο να υπομένω μια τόσο δύσκολη κατάσταση ό,τι και να κέρδιζα στο τέλος. Αν ήταν άλλος ένας μήνας ή έστω δύο, μπορεί να έλεγα «θα κάνω υπομονή», πήγαινε μέχρι τέλους, αλλά υπήρχε πολύς καιρός μετά και ήξερα πως δεν θα αντέξω ψυχολογικά.»