Η εξομολόγηση της Ελένης Δήμου για τον Στέλιο Καζαντζίδη: «Τον είδα πριν φύγει…»

Ελένη Δήμου
Η Ελένη Δημου αποκαλύπτει την πραγματική της ηλικία και μιλά για το χρόνο που την αγχώνει.

Η Ελένη Δήμου σε συνέντευξή της στο Celebrity Life Game και στον Κεν Αλεξανδράτο δεν κρύβει πως είναι από τις γυναίκες που θα πουν τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό της έχει στοιχίσει, καθώς κάποιοι την έβαλαν στη μαύρη λίστα.

«Το να λες πάντα την αλήθεια αυτό στοιχίζει και σε αυτόν που το ακούει και σε αυτόν που τη λέει. Γίνομαι δυσάρεστη και ο δυσάρεστος μπαίνει στην blacklist. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να το μαζέψω γιατί θα είμαι ψεύτικη. Οι άνθρωποι που με ξέρουν και με ακολουθούν θα το καταλάβουν.»

Η τραγουδίστρια δεν ξεχνά τις δυσκολίες που έζησε πάνω στη σκηνή, όταν πέθανε ο πατέρας της αλλά και όταν έχασε ξαφνικά τη μητέρα της: «Μια μέρα μετά τον αποχωρισμό, ήμουν σε μια μεγάλη περιοδεία με τον Σταύρο Ξαρχάκο και είχα ένα τραγούδι του Τσιτσάνη το «Κάποια μάνα αναστενάζει». Άντε πες το όταν έχεις αποχωριστεί τη μητέρα σου την προηγούμενη μέρα».Αυτό μάλιστα που της έδωσε τη δύναμη ήταν ότι πρέπει να σταθεί αντάξια των υποχρεώσεών της.

Δεν κρύβει πως ποτέ δεν θα αναλάμβανε το ρόλο του κριτή σε κάποιο talent show, εκφράζοντας τη διαφωνία της με τα παιδιά που παίρνουν μέρος σε αυτά. «Αυτό το τόσο μικρό διάστημα δημοσιότητας δεν νομίζω ότι τους κάνει καλό τελικά. Καλό είναι να έχεις διάρκεια όχι όσο κρατάει ένα παιχνίδι», τονίζει. Ενώ αναφέρει πως κάποιοι επιβάλλουν στις τραγουδίστριες να βγαίνουν με το μαγιό στη σκηνή και θεωρεί πως αυτό πρέπει να σταματήσει.

Όταν ρωτήθηκε για την Πάολα είπε πως έχει πολύ καλή φωνή, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχλησή της με τα όσα είχε δηλώσει για τον Στέλιο Καζαντζίδη. «Είμαστε πολύ μικροί να μιλήσουμε όλοι εμείς για τον Στέλιο. Εδώ ο Γιώργος Νταλάρας είπε πως είναι μικρός μπροστά στον Στέλιο τι να πούμε εμείς. Ο Στέλιος Καζαντζίδης μαζί με τον Μπιθικώτση είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. Ο Καζαντζίδης για μένα ήταν μια απίστευτη ροκ φωνή. Αυτά τα «αχ» του Καζαντζίδη ήταν ανεπανάληπτα. Δεν συνεργαστήκαμε ποτέ. Έπαιρνα μηνύματα από ανθρώπους που πήγαιναν και τον έβλεπαν στον Άγιο Κωνσταντίνο και μου έλεγαν «αρέσεις πάρα πολύ στον Στέλιο», αλλά εγώ δεν τους πίστευα γιατί έλεγα σιγά τώρα μην ακούσει τα δικά μου τραγούδια, είναι ένας άνθρωπος που ακούει άλλα πράγματα. Τον είδα πριν φύγει, πριν πάει στη Γερμανία το τελικό του ταξίδι που γύρισε και μας άφησε. Το είχα ζητήσει από κάτι φίλους και έλεγα ότι αν δεν τον γνωρίσω, θα σας το χρεώνω για μια ζωή. Αν φύγει ο Στέλιος από τη ζωή και δεν τον έχω γνωρίσει θα σας το χρεώνω. Πήγα να του δώσω κουράγιο και επειδή είχαν κάτι προβληματάκια καλλιτεχνικά μου είχε πει «τα ψηλά βουνά χτυπάνε οι αέρηδες να το θυμάσαι αυτό».

Επίσης τονίζει πως έβγαλε χρήματα από αυτή τη δουλειά , τα οποία δεν φτάνουν καθώς δεν δουλεύει σε λαϊκά μαγαζιά και δεν λέει λαϊκά τραγούδια. «Έχω χάσει χρήματα επενδύοντας», τονίζει. Δηλώνει αισιόδοξη για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας κι νομίζει πως αυτό θα καταλήξει σε κάτι καλύτερο. Όταν η κουβέντα πάει στα προσωπικά της, μιλά για την αγάπη που έχει στον εδώ και 30 χρόνια σύζυγό της. Παραδέχεται πως ποτέ ο ένας δεν βαρέθηκε τον άλλο καθώς «πάντα βρίσκαμε ωραίους τρόπους να ανανεώναμε τη σχέση μας». Ενώ παραδέχεται πως θα συγχωρούσε την απιστία. «Είναι σούπερ εγωιστικό να θες να ανήκει μόνο σε σένα ένας άνθρωπος. Ο άντρας είναι από τη φύση του κυνηγός», αναφέρει. Όσο για το πώς είναι στο σπίτι της, εκείνη αυτοχαρακτηρίζεται… κατίνα. «Είμαι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος.», αναφέρει. Μάλιστα μια ιδιαίτερη στιγμή με τον σύζυγό της ήταν όταν τον είχε χαστουκίσει στις αρχές της σχέσης τους, επειδή πήγε και χόρεψε με μια Ολλανδέζα. Η Ελένη, δεν διστάζει να αποκαλύψει την ηλικία της, λέγοντας πως είναι 59 ετών , ωστόσο ο χρόνος που περνά την αγχώνει. Αυτό που την ανησυχεί είναι ότι θέλει να είναι καλά οι δικοί της άνθρωποι και να μην τους γίνει βάρος.