Έξω φρενών στο Πρωινό με τον σεκιούριτι της Σπυροπούλου

«Μπορεί για κάποιον να είναι τόσο πολύτιμη και να δίνει λεφτά για να έχει bodyguard, να την βοηθάει στα ψώνια»

Για την κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Ντέπυ Γκολεμά και τον ισχυρισμό της τηλεκριτικού ότι η παρουσιάστρια συνοδεύεται από άντρα σεκιούριτι μίλησαν στο Πρωινό, με την Φαίη Σκορδά να βγαίνει πολύ σύντομα από τα ρούχα της. «Παιδιά τι θέλετε; Να μου δώσετε τα μυαλά στα χέρια;», είπε η Φαίη, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί ένα 25χρονο κορίτσι να έχει bodyguard.

«Μπορεί για κάποιον να είναι τόσο πολύτιμη και να δίνει λεφτά για να έχει bodyguard, να την βοηθάει στα ψώνια», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας με την Σάσα Σταμάτη να πετάει έξτρα καρφί: «Σαν το διαμάντι και να την προσέχουν».

Κι ενώ η ένταση στην κουβέντα ανέβαινε σταδιακά, ο …έξαλλος Γιώργος είπε: «Τον ιδιωτικό αστυνομικό της Σπυροπούλου τον πληρώνει η ίδια ή κάποιος άλλος. Το θέμα είναι οι αστυνομικοί που πληρώνω εγώ, ο Έλληνας φορολογούμενος κι έχουν οι βουλευτές και που τους οδηγούν τα αυτοκίνητα και πάνε και κάνουν τα χώνια των συζύγων τους, εκεί γιατί δεν μιλάει κανείς; Στο κάτω κάτω η Σπυροπούλου είναι ένα κοριτσάκι που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguard. Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Μα την Παναγία»!

//www.youtube.com/embed/upFMc1ijUNE