Έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχετε τρελαθεί; Για ποιο λόγο να της μιλήσω»;

Κατερίνα Καινούργιου

«Έχω μάθει ότι μιλάει με πολύ άσχημα λόγια. Ας μην το αναλύσουμε περισσότερο».

Κατερίνα Καινούργιου – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου… Οι δύο πρώην φίλες και «συγκάτοικοι» στο ίδιο κανάλι, πλέον είναι δύο ξένες!

[dfp_ads id=236982]

«Από μακρυά την είδα. Εγώ δεν αποφεύγω κανέναν. Δεν μιλήσαμε», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για τη χθεσινοβραδινή της συνάντηση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σε απορία των συνεργατών της για το τι έχει συμβεί μεταξύ τους, η παρουσιάστρια του Φτιάξε καφέ να στα πω, ανέφερε: «Όταν γνωρίζω ότι ένας άνθρωπος μιλά πολύ αρνητικά για εμένα, για ποιο λόγο να πάω να της μιλήσω. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν κρατάω κάποια κακία, αλλά με έχουν στεναχωρήσει κάποια πράγματα που φτάνουν στ’ αφτιά μου. Έχω μάθει ότι μιλάει με πολύ άσχημα λόγια. Ας μην το αναλύσουμε περισσότερο».

Δεν πα να λέει!

«Εκείνη γιατί δεν ήρθε να σου πει «γιατί λέτε όλα αυτά που λέτε»;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου από τη συνεργάτιδά της και έγινε έξαλλη. «Τι είπα ρε παιδιά; Έχετε τρελαθεί τώρα; Είναι άκαιρη η ερώτησή σου!», φώναξε η Κατερίνα και συνέχισε: «Ρεπορτάζ κάναμε στην εκπομπή, δεν είπαμε κάτι για την Κωνσταντίνα. Μεταφέραμε αυτά που γράφονται στις εφημερίδες».