Έξαλλος ο Λιάγκας: «Ο ξεφτίλας ο Λιάπης! Ο αλήτης! Πόσο μαλ…ς αισθάνομαι»!

«Φόρεσε το μπουφανάκι που έχει 2-3 χιλιάδες ευρώ, έχει 28 σπίτια και δεν ντρέπεται λίγο! Ντρέπομαι πάρα πολύ που είμαι Έλληνας! Είμαστε κωλ...λαός»!

Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με την υπόθεση Μιχάλη Λιάπη και τις πλαστές πινακίδες του αυτοκινήτου του! Ο παρουσιαστής, μετά την προβολή του βίντεο με της δηλώσεις Λιάπη, βγήκε από τα ρούχα του και μίλησε έτσι όπως δεν έχει μιλήσει ποτέ…

« Ήταν ο άνθρωπος που εφάρμοσε το νέο Κ.Ο.Κ. και τώρα λέει ψέματα. Δεν μας λέει ποιον έστειλε να φτιάξει τις πλαστές πινακίδες στην Ομόνοια. Μιλάμε για μια ξεφτίλα απίστευτη! Πόσο μαλ…ς αισθάνομαι εγώ και οποιοσδήποτε Έλληνας αυτή τη στιγμή που πλήρωσα χθες τα τέλη κυκλοφορίας για τα δύο αυτοκίνητα, όταν ο υπουργός των Μεταφορών μας κοροϊδεύει στη μούρη, μας λέει πόσο ηλίθιοι είμαστε όλοι οι Έλληνες και ότι εγώ δεν πληρώνω! Έχω τη δυνατότητα να κάνω πλαστές πινακίδες, γιατί πιστεύω ότι κανένας αστυνομικός δεν θα με συλλάβει»!

«Αυτό είναι όλη η ξεφτίλα της Ελλάδος, ο κύριος Λιάπης! Ο ξεφτίλας! Που φόρεσε το μπουφανάκι που έχει 2-3 χιλιάδες ευρώ, έχει 28 σπίτια και δεν ντρέπεται λίγο ο αλήτης που βγαίνει και λέει «εγώ δεν έχω να πληρώσω και γυρίζω γύρω-γύρω με το αυτοκίνητο»! Αυτή είναι η ξεφτίλα της Ελλάδας! Ντρέπομαι πάρα πολύ που είμαι Έλληνας! Είμαστε κωλ…λαός! Γι’ αυτούς τους ανθρώπους σηκώναμε πλαστικά σημαιάκια και λέγαμε ζήτω»!

//www.youtube.com/embed/S20UIfNatX0

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: «Ο Μιχάλης Λιάπης με είχε κάνει πρέσβειρα του Κ.Ο.Κ.» 

Ο Λάτσιος μίλησε για τα χρήματα που παίρνει ο Λιάγκας – Ξέσπασε ο παρουσιαστής!