Έξαλλος ο Αρναούτογλου στη συνέντευξη με Χανταμπάκη! «Πρέπει να είσαι πολύ μαλ…ας»

Εξερράγη ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή του!

Έξαλλος έγινε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show όταν ο Στέλιος Χανταμπάκης του αποκάλυψε τι έχει συμβεί μετά την έξοδό του από το Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης εξομολογήθηκε πως κατέβασε από το Instagram όλα τα βιντεάκια με τον γιο του, καθώς υπήρχε κόσμος που έβριζε τον γιο του και έστελνε και άσεμνες φωτογραφίες.

[dfp_ads id=236982]

Πάνος Αργιανίδης: Η αποκάλυψη για τον Στέλιο Χανταμπάκη και την εκπομπή στον ΣΚΑΙ

«Για οποιονδήποτε φανατισμό πήρε όλη αυτή η ιστορία νομίζω ότι υπεύθυνος είμαι εγώ και σε καμία περίπτωση η οικογένειά μου. Έβριζαν τον γιο μου πάρα πολύ, μου έστελναν φωτογραφίες περίεργες με το γιο μου. Κατάλαβαν ότι είναι το μόνο πράγμα που με ενοχλεί. Μου έστελναν φωτογραφίες με γεννητικά όργανα και “πόσο αντέχει το παιδί σου”», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Έχασε τα λόγια της η Ελένη Μενεγάκη με τα πλάνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη! Το σχόλιο για την εμφάνιση της!

«Να πιάνουμε στο στόμα μας οικογένειες και παιδιά, μου φαίνεται αδιανόητο»

Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, επειδή κι αυτός είναι πατέρας, ξέσπασε κατά όσων τόλμησαν να τα… βάλουν με τον γιο του Στέλιου Χανταμπάκη: «Πρέπει να είσαι πολύ μαλ…ς για να στείλεις ένα βιντεάκι και να κατηγορείς ένα παιδάκι 3,5 χρονών. Τώρα με συγχύζεις γιατί έχουμε παιδί στην ίδια ηλικία. Ότι πρόβλημα μπορεί να έχω μαζί σου, το έχω μαζί σου. Να πιάνουμε στο στόμα μας οικογένειες και παιδιά, μου φαίνεται αδιανόητο».