Έξαλλος και ο Λιάγκας με τη Συνατσάκη: «Χαλάτε την πιάτσα που δεν πληρώνεστε από την Eurovision»!

Δείτε όσα είπε ο δημοσιογράφος - Η απάντηση της παρουσιάστριας

Το γεγονός ότι η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα παρουσιάσουν αφιλοκερδώς τον ελληνικό τελικό της Eurovision έχει αναδειχθεί σε μέγα θέμα σήμερα, για τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Μετά τον πρωινό καβγά στο Happy Day με πρωταγωνιστή τον Κώστα Φραγκολιά, έντονες διαφωνίες υπήρξαν και στο τραπέζι του «πρωινό».

«Έτσι είναι τα τελευταία χρόνια στην Eurovision. Δεν ξέρω γιατί. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε η μανούρα του γιατί τα πληρώνουμε και σήμερα άκουσα ότι χαλάμε την πιάτσα που δεν πληρωνόμαστε…», είπε η Μαίρη Συνατσάκη απαντώντας εμμέσως στα όσα είχε πει νωρίτερα ο Δημήτρης Παπανώτα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Που να ήξερε ότι το επόμενο «χτύπημα» θα έρθει από τον ίδιο τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν θεωρώ κακό ένας επαγγελματίας -γιατί είναι η δουλειά σου αυτή- να πάρει χρήματα. Το ότι δεν πληρώνομαι για μένα είναι αντιεπαγγελματικό. Γιατί δεν πληρώνεσαι; Το κάνεις από χόμπι; Με ποια λόγική δεν θα πάρεις λεφτά; Δεν το καταλαβαίνω! Το κάνει από ψώνιο; Χαλάτε την πιάτσα! Πρέπει να πληρωνόμαστε για τη δουλειά μας γιατί ανοίγεις κερκόπορτα.», φώναζε ο Γιώργος.

Κι ενώ η Μαίρη «φόρτωνε» όσο μιλούσε ο δημοσιογράφος, ξέσπασε κάποια στιγμή λέγοντας: «Όλοι όσοι συμφωνούν με τον Γιώργο, αν παίρναμε μια δραχμή θα κράζανε! Γι’ αυτό να ηρεμήσουμε λίγο»…

https://www.youtube.com/embed/pVVIN9w3QsI