Έξαλλοι στην εκπομπή της Καινούργιου με το Survivor και το ταξίδι του Σάκη Ρουβά στον Άγιο Δομίνικο!

Survivor

«Ήθελαν να ξεπλύνουν όλη αυτή την ιστορία και να αποπροσανατολίσουν και το κοινό»

Το ταξίδι του Σάκη Ρουβά στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor προκάλεσε σχόλια στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να υποστηρίζει πως ήταν μια κίνηση για να καλυφθεί η αρνητική εικόνα που δημιουργήθηκε με το επεισόδιο Ελλάδας – Τουρκιας την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων.

[dfp_ads id=236982]

«Παρόλο που τον Σάκη Ρουβά τον συμπαθώ πάρα πολύ ως στάση ζωής, όποιος το σκέφτηκε αυτό ήταν πάρα πολύ λάθος. Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε την Παρασκευή και  όλο αυτό δημιούργησε την κατακραυγή του κόσμου, ήθελαν να ξεπλύνουν όλη αυτή την ιστορία και να αποπροσανατολίσουν και το κοινό. Εμένα δεν μου άρεσε όλη αυτή η εικόνα. Καταρχάς, να βλέπω να λέει ο Σάκης «ναι τώρα πείνασα» και «να φάμε» και «πωπω θα κοιμηθώ εκεί» είπε συγκεκριμένα η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

«Η δική μου ένσταση ήταν η εξής, πως λέει ο Σάκης: «Είστε εδώ Survivors και τώρα νιώθετε τι περνούν οι άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε, οι άποροι και καταλαβαίνετε τη σημασία του φαγητού». Τι λες ρε Σάκη πας καλά; Εξισώνουν τους ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε με τους survivors που είναι εκεί πέρα, τρώνε περνάνε καλά και έχουν πάει με τη θέληση τους» συμπλήρωσε η Ανθή Βούλγαρη.

Survivor: Πώς αντέδρασαν οι παίκτες βλέποντας τον Σάκη Ρουβά στην παραλία;

Ενώ η Τζωρτζέλα Κόσιαβα συνέχισε, λέγοντας πως θα μπορούσαν τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να γίνει αυτό το ταξίδι του Σάκη Ρουβά στον Άγιο Δομίνικο, να δοθούν κι αυτά για τον φιλανθρωπικό σκοπό… «Για να πάει ο Σάκης εκεί με τη γυναίκα του στοίχισε πάρα πολλά λεφτά. Γιατί να πάει εκεί και να μη δώσει αυτά τα λεφτά; Ακυρώνεις το φιλανθρωπικό έργο που πας να κάνεις. Πήγε να ανακοινώσει 3 τόνους ρύζι; Πόσο στοιχίζει; 6 χιλιάδες; Πόσο στοίχισε το ταξίδι;

Το έχω πει και θα το ξαναπω. Αυτοί οι άνθρωποι για μένα δεν είναι Survivors. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται. Πηγαίνουν εκεί και όταν θα φύγουν, θα βρουν ένα χρηματικό ποσό. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε με τους ανθρώπους που μας βλέπουν και έχουν κοιμηθεί και ξυπνήσει με άδεια στομάχια και τα ψυγεία τους δεν έχουν τίποτα, ή με τους άστεγους. Είναι επιλογή ζωής τους να πάνε εκεί σε σχέση με άλλους ανθρώπους που τα έφερε η ζωή άσχημα».