Έξαλλοι στα “Καλημερούδια” με τις δηλώσεις του Μπογδάνου για τις γυναίκες!

Μπογδάνος σε Κωστόπουλο: «Οι μισές γυναίκες που φέρνεις εδώ…».

Στο “Βράδυ” ήταν καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος αναφέρθηκε στις γυναίκες που φέρνει ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του. Οι δηλώσεις του δεν άρεσαν καθόλου στον οικοδεσπότη της εκπομπής, ενώ σχολιάστηκε έντονα και στα “Καλημερούδια”, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να χαρακτηρίζει αγενή την δήλωσή του.

«Οι μισές γυναίκες που φέρνεις εδώ είναι ο τύπος της γυναίκας που δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο στο έξω, όχι δεν είμαι ρατσιστής, αυτές είναι βιζ…ς. Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτές είναι βιζ…ς», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο Πέτρος Κωστόπουλος του απάντησε ότι “είσαι ένας απαράδεκτος τύπος” και ο Μπογδάνος συνέχισε: «Οι μισές γυναίκες που περνάνε από τις εκπομπές, είναι γυναίκες οι οποίες δεν έχουν κανένα άλλο προσόν, εκτός από το γεγονός ότι είναι όμορφες και διαθέσιμες. Είμαι γλυκός και αγαθός, εξ ου και οι μεγάλες πατάτες που έχω κάνει στη ζωή μου. Οι πατάτες της ζωής μου μιλάνε από μόνες τους για το πόσο αγαθομ…ης είμαι. Κάποια στιγμή γύρισα και είπα σε δικό μου άνθρωπο ότι μετακομίζω, πάω στο Αγαθομ…ι».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε από την πλευρά της: «Με στεναχώρησε πάρα πολύ. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για γυναίκες στην τηλεόραση. Δεν είναι ευγενικό για έναν άντρα να βγαίνει και να λέει για τις γυναίκες αυτό το πράγμα. Ακούγεται ρατσιστικό, είναι αγενές. Υπάρχει κάτι που λέγεται ευγένεια και κάποιοι το έχουν ξεχάσει. Ήταν μια αγενής δήλωση».