Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με την Ειρήνη Παπαδοπούλου! «Έχω νευριάσει και θέλω να το πω…»

Κατερίνα Καινούργιου

«Θεωρώ τραγικό πραγματικά, όταν μιλάμε για ένα τόσο λεπτό θέμα, να υπάρχουν σχόλια…».

Καρφί κατά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έριξε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Instagram. Ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέβασε μια φωτογραφία με τους παίκτες του Survivor από την εκδήλωση του “Make a wish” και η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε στα σχόλια: «Αυτή που το συντόνισε κάποιο λόγο θα είχε να μη με ενημερώσει. Χαίρομαι όμως πολύ που κάνατε ευτυχισμένο ένα παιδάκι κάνοντας την ευχή του πραγματικότητα», στοχοποιώντας την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

[dfp_ads id=236982]

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα επικοινώνησε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία δήλωσε: «Εμένα μου ζητήθηκε από το “Make a wish” να κάνω την ευχή της μικρής πραγματικότητα. Βοήθησα σε αυτό και η ευχή πραγματοποιήθηκε. Από εκεί και πέρα, η επιλογή των παικτών δεν ήταν δική μου, ήταν της μικρής. Έλειπαν αρκετοί παίκτες, δεν έλειπε μόνο η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Εγώ ήμουν πίσω απ’ όλο αυτό για να οργανώσω τον στίβο μάχης, να φέρω το “Make a wish” σε επαφή με τους παίκτες. Δεν έκανα εγώ επιλογή. Για ποιο λόγο να μην καλέσω εγώ την Ειρήνη; Μια χαρά είναι οι σχέσεις μας με την Ειρήνη, τις προάλλες ήμασταν στο μαγαζί του Κώστα».

«Έχει γίνει κάτι, το οποίο το ψάξαμε και προσωπικά με έχει νευριάσει. Καλύψαμε αποκλειστικά προχθές την εκδήλωση του “Make a wish”. Εκεί δεν είδαμε την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ξέσπασε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, είπε ότι δεν καλέστηκε και το σχόλιό της αφορούσε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Έχω νευριάσει και θέλω να το πω.

Όταν ένα παιδάκι γράφει μια ευχή, οι άνθρωποι αυτοί πραγματοποιούν την ευχή όπως τη γράφει το παιδάκι. Αν, παραδείγματος χάριν, το παιδάκι θέλει να έρθει στην εκπομπή και να γνωρίσει τη Δήμητρα, τον Μαρίνο και την Τζώρτζια, δεν θα πάω ντε και καλά κι εγώ και η Τζωρτζέλα και ο Δημήτρης. Το παιδάκι μπορεί να μη θέλει ή να το ξέχασε ή να θέλει να γνωρίσει μόνο αυτούς τους τρεις.

Εκείνη τη στιγμή αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε το παιδάκι ευτυχισμένο. Θεωρώ τραγικό πραγματικά, όταν μιλάμε για ένα τόσο λεπτό θέμα, να υπάρχουν σχόλια “γιατί δεν καλέστηκα”. Το μόνο που θα έπρεπε να κάνει και η Ειρήνη και ο οποιοσδήποτε να γράψουν μια ευχή “μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια” και μέχρι εκεί. Το θεωρώ λυπηρό όλο αυτό που έγινε», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για Βαλαβάνη και Παπαδοπούλου…