Έξαλλη η Μαρία Σολωμού! Την φωτογράφιζε ο Κρατερός Κατσούλης ενώ ήταν σκυμμένη…

Τον χαστούκισε και έφυγε! Ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο!

Το επιτυχημένο …ιδιαίτερο ένθετο του Κρατερού Κατσούλη «Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γάστρα» στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» φιλοξένησε σήμερα την Μαρία Σολωμού, Η ηθοποιός έκανε από τα πρώτα λεπτά τεράστια υπομονή για να συγκρατήσει την οργή της απέναντι στον παρουσιαστή για τις ερωτήσεις και τα σχόλια που της έκανε, όμως κάποια στιγμή η κατάσταση ξεπέρασε κάθε όριο.

Κι ενώ την αποκαλούσε συνεχώς «Milf Χ ουρανού», ο Κρατερός ζήτησε από την Μαρία να κάνει μια στάση γιόγκας για να ζωντανέψει την εκπομπή του. Η ηθοποιός γονάτισε στο πάτωμα και τότε ο παρουσιαστής άρχισε να την φωτογραφίζει με το κινητό του.

«Τι είναι αυτό; Είναι τηλέφωνο αυτό; Με βγάζεις φωτογραφίες; Είσαι ανώμαλος; Θα σε χτυπήσω μα την Παναγία μπροστά σε όλο τον κόσμο! Πόσο μαλ… είσαι!», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση η Μαρία Σολωμού. Δευτερόλεπτα αργότερα τον χαστούκιζε και έφευγε!

Το συγκεκριμένο ένθετο του Κρατερού στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου είναι σίγουρα από τις πιο αστείες στιγμές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και κάθε φορά αποτελεί μια έκπληξη. Ο ηθοποιός και ο εκάστοτε καλεσμένος του καταφέρνουν να δημιουργούν κάθε φορά μια πραγματική μίνι κωμωδία με απρόβλεπτο φινάλε.

//www.youtube.com/embed/XwxWWldTh1c