Έξαλλη η Μαγγίρα: «Δε βλέπω καμία εκπομπή, ούτε τη δική σας!»

Η απάντηση για τα σχόλια που έγιναν μετά τις δηλώσεις της για το «Όλα Παίζουν»

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η ηθοποιός δήλωσε πως «δε βλέπει τέτοιες εκπομπές» όπως το «Όλα Παίζουν και η Μπέττυ σχολίασε τα όσα είπε η αδελφή της μέσα από την απογευματινή εκπομπή του Alpha.

Η Ματθίλδη άφησε σπόντες για το Πρωινό βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει «θέμα» στην οικογένεια:
«Ποια μαχαιριά; Εσείς έχετε το πρόβλημα, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στην οικογένεια μας. Και είμαστε και ειλικρινείς και αυτό ενοχλεί. Το ότι δεν έχω αποκωδικοποιητή και δεν έχω κανάλια, ούτε τον ΑΝΤ1. Θα μπω και θα δω το Voice που θέλω να το δω στο web Tv. Τα είπα αυτά. Είπα ότι δεν βλέπω τηλεόραση γενικά, μόνο ΝΕΡΙΤ πιάνω, οπότε δε βλέπω ούτε την εκπομπή της αδελφής μου. Καμία εκπομπή, ούτε τη δικιά σας βλέπω. Μαχαιριές πολλές θα ρίξω τώρα. Δεν είπα δε μου αρέσει. Είπα ότι εγώ δε βλέπω τέτοιου είδους εκπομπές, δεν έβλεπα ποτέ. Είδα τις πρώτες, είπα στην Μπέττυ τη γνώμη μου. Γιατί να μην πάω καλεσμένη; Καταρχάς ήταν η αδελφή μου και για αυτό πήγα καλεσμένη, δεύτερον έχω να προμοτάρω τη δουλειά μου οπότε κι εσείς να με καλέσετε στον Λιάγκα θα έρθω. Δε θα με καλέσετε γιατί δε τη βλέπω. Τα άλλα όλα τα κουσούρια που έχει η χώρα δε τα βλέπουμε; Χαλαρώστε δεν υπάρχει θέμα στην οικογένεια!»

Περισσότερα latest news »