Έξαλλη η Άντζελα Δημητρίου: «Με κάνανε και λιγάκι ξεφτίλα γιατί είχα φτιάξει τη μύτη μου»

«Μου πετάγαν μπουκάλια»

Καλεσμένη στο Happy Day σήμερα το πρωί η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για το Comeback τηε, την απουσία της από τα μουσικά γεγονότα αλλά, ενώ απέφυγε να πει πολλά για την Πάολα…

Για τα βραβεία Mad: «Εγώ στα Mad έχω πάει μόνο μια φορά όταν με φώναξε ο Γεωργαντάς που ήταν εκεί ο Καπετανίδης για να του δώσω ένα βραβείο και με κάνανε και λιγάκι ξεφτίλα γιατί είχα φτιάξει τη μύτη μου και είχε βάλει κάτι πιτσιρίκια γύρω γύρω τα είχε κλείσει σε έναν κύκλο και μου πετάγαν μπουκάλια. Αν αυτό λοιπόν λέγεται MAD βραβεία, τους ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν πρόκειται ποτέ να πάω, ποτέ. Μα ποτέ όμως. Το λέω τώρα στον αέρα.Εγώ βγήκα σε μια εκπομπή και μιλήσαμε με τον Θέμη που τον αγαπάω πάρα πολύ, από εκεί και πέρα όμως σεβάσου κι έναν καλλιτέχνη που είναι 35 χρόνια αν μη τι άλλο – γαμ… -σε αυτή τη δουλειά. Μη τον σέβεσαι τώρα που έκανε το «comeback» Όχι τον καλλιτέχνη δεν τον σεβόμαστε μόνο όταν κάνει επιτυχία, τον σεβόμαστε όταν έχει επιτυχίες πίσω του και όταν κάνει μια άλλη γυρίζουν όλα. Για αυτό και εγώ θα πάω στην Τουρκία γιατί έχω 700.000 πωλήσεις μέχρι τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Θα πάω και ένα Λονδίνο, θα πάω και μια Γερμανία.»

Για την Πάολα: «Μια χαρά λαϊκή φωνή πολύ καλή. Κάποια στιγμή είχε συζητήθεί πολύ έντονα το Φωτια στα σαββατόβραδα και είπαν ότι αν το είχε πει… δανείζομαι η κ. Αλεξίου ή αν το είχε πει ο Μαχαιρίτσας θα είχε κάνει μεγαλύτερη επιτυχία. Πόσο μεγαλύτερη μπορούσε να κάνει βρε παιδιά; Εγώ λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους είναι πολύ καλή φωνή και συγχαρητήρια για αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα. Μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια αυτά τα τραγούδια που λέει τώρα εάν μείνουν και είναι σημερινά και είναι Σαββατόβραδα, Ποια θυσία, Μαργαρίτες, εάν μείνουν ακι αντέξουν στα χρόνια τότε θα πω της βγάζω το καπέλο. Κι αν ζω. Γιατί άμα περάσουν και είκοσι χρόνια μπορεί να είμαι ραμολιμέντο»

Δείτε όσα είπε: