Έξαλλη η Ειρήνη Κολιδά: «Θα κινηθώ νομικά κατά των συκοφαντών»

Ειρήνη Κολιδά

Η πρώην παίκτρια του Survivor ξεσπά σε ανάρτηση της στο instagram.

Η personal trainer που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor, η Ειρήνη Κολιδά, απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram για το δημοσίευμα εφημερίδας που ανέφερε ότι σε έλεγχο της Τροχαίας βρέθηκε να έχει πιει παραπάνω από το επιτρεπτό και της αφαιρεθεί το δίπλωμα και η άδεια του αυτοκινήτου. Η Ειρήνη Κολιδά αναφέρει στην ανάρτηση της πως πρόκειται να κινηθεί νομικά για το δημοσίευμα.

[dfp_ads id=236982]

«Περίμενα λίγες μέρες να καταλαγιάσει το «σενάριο» γύρω από το όνομα μου. Ομολογώ πως είχα την περιέργεια να δω πόση χολή θα βγει ακόμα… Εγώ ωστόσο σας ευχαριστώ που με αγαπάτε και στηρίζετε. Είμαι η Ειρήνη που ξέρετε, η Ειρήνη που δεν προσπαθεί να σας παραπλανήσει σε αντίθεση με εκείνους που το έκαναν πρόσφατα χρησιμοποιώντας το όνομά μου σε ένα περιστατικό που είναι αποτέλεσμα φαντασίας και μόνο. Για να μην σας κουράζω, υπάρχουν στοιχεία, χαρτιά που αποδεικνύουν τι ακριβώς συνέβη.

Η Ειρήνη δεν υπήρξε ποτέ «τύφλα» στο μεθύσι. Έχει το δίπλωμα της και την άδεια της στα χέρια της. Όμως έχει τιμή και αξιοπρέπεια που θίχτηκε καθώς θίχτηκαν με αισχρό τρόπο τα όσα πρεσβεύει με αγάπη και πάθος όλα αυτά τα χρόνια. Για τον λόγο αυτό, θα κινηθώ νομικά κατά των συκοφαντών. Γιατί είναι άδικο να καταστρέφουν σε μερικές αράδες, μέσα σε μια μέρα όσα εσύ χτίζεις χρόνια…» αναφέρει συγκεκριμένα η Ειρήνη Κολιδά.

Περίμενα λίγες μέρες να καταλαγιάσει το «σενάριο» γύρω από το όνομα μου. Ομολογώ πως είχα την περιέργεια να δω πόση χολή θα βγει ακόμα… Εγώ ωστόσο σας ευχαριστώ που με αγαπάτε και στηρίζετε. Είμαι η Ειρήνη που ξέρετε, η Ειρήνη που δεν προσπαθεί να σας παραπλανήσει σε αντίθεση με εκείνους που το έκαναν πρόσφατα χρησιμοποιώντας το όνομά μου σε ένα περιστατικό που είναι αποτέλεσμα φαντασίας και μόνο. Για να μην σας κουράζω, υπάρχουν στοιχεία, χαρτιά που αποδεικνύουν τι ακριβώς συνέβη. Η Ειρήνη δεν υπήρξε ποτέ «τύφλα» στο μεθύσι. Έχει το δίπλωμα της και την άδεια της στα χέρια της. Όμως έχει τιμή και αξιοπρέπεια που θίχτηκε καθώς θίχτηκαν με αισχρό τρόπο τα όσα πρεσβεύει με αγάπη και πάθος όλα αυτά τα χρόνια. Για τον λόγο αυτό, θα κινηθώ νομικά κατά των συκοφαντών. Γιατί είναι άδικο να καταστρέφουν σε μερικές αράδες, μέσα σε μια μέρα όσα εσύ χτίζεις χρόνια…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Kolida (@irini_kolida_original) στις