Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Σε αμηχανία με τις ερωτήσεις για τον νέο της σύντροφο: «Δεν του αρέσει η αναγνωρισιμότητα»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

"Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω λίγο την προσωπική μου ζωή, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ανεβάσω στα social media ή δεν θα πιάσω έξω το χέρι του συντρόφου μου" δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ ήρθε σε αμηχανία με τις πληροφορίες που προσπάθησε να εκμαιεύσει ο παρουσιαστής για τον νέο της σύντροφο, λέγοντας μόνο περιγραφικά κάποια πράγματα.

«Έχει πάει καιρός που χωρίσαμε με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μία σχέση πολλών ετών» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και συνέχισε: «Δεν θέλω να πω να μην κάνω τα ίδια «λάθη». Δεν ήταν λάθη, απλά μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω λίγο την προσωπική μου ζωή, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ανεβάσω στα social media ή δεν θα πιάσω έξω το χέρι του συντρόφου μου. Θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα».

«Θα μπορούσες να πεις ότι είναι γνωστός. Να είναι καλά το παλικάρι Παναγία μου. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα. Δεν μου το λέει, αλλά το καταλαβαίνω. Είμαι κι εγώ στην ίδια φάση, οπότε τέλεια!» εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.