Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Με ενόχλησε το γεγονός ότι ο Χάρης είπε ότι ο Ηλίας…»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Πώς σχολίασαν την κίνηση του Ηλία Γκότση και τα όσα είπε ο Χάρης Γιακουμάτος στο Survivor Πανόραμα;

Την αντίθεση τους εξέφρασαν στο Survivor Πανόραμα οι παρουσιαστές, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να δηλώνει ενοχλημένη από τα όσα είπε ο Χάρης Γιακουμάτος σχολιάζοντας την κίνηση του Ηλία Γκότση.

«Διαφωνώ με τον Χάρη που είπε ότι ο Ηλίας είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας. Δεν θυμάμαι να έχει πολλές εκρήξεις ο Ηλίας μέσα στο παιχνίδι. Δεν θυμάμαι τον Ηλία να έχει προκαλέσει. Ο Ηλίας πήγε κατευθείαν και ζήτησε συγγνώμη σε όλα τα παιδιά μετά που πήρε τις ανάσες του. Παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ φορτισμένος. Δεν χτύπησε κάποιον. Θα μπορούσε να είχε χτυπήσει, αλλά το γεγονός ότι πήγε και ζήτησε συγγνώμη γιατί θεώρησε κι αυτός ότι μπορεί να ήταν λάθος, δεν νομίζω ότι υπήρχε λόγος να το αναλύσουμε μετά και στην καλύβα. Με ενόχλησε το γεγονός ότι ο Χάρης είπε ότι ο Ηλίας είναι εκρηκτικός χαρακτήρας.

[dfp_ads id=236982]

«Όταν κάνεις κάτι ανεξέλεγκτο μπορεί όντως να γίνει εκείνη την ώρα ένα ατύχημα. Με ένα σιδερένιο αντικείμενο που αν σου έρθει στο κεφάλι με τέτοια δύναμη έχεις πρόβλημα. Αλλά δεν σου ήρθε στο κεφάλι. Έπεσε πολύ μακριά από εσένα. Δεν το έκανε επίτηδες και αυτό είναι ξεκάθαρο, οπότε η ατάκα του Χάρη που λέει «δεν ξέρω αν το ήθελε ή δεν το ήθελε», είναι υεπρβολική.

Ας μην ξεχνάμε και την κόντρα Χάρη – Ηλία από τη νέα σύνθεση και μετά. Ό,τι γίνεται από εδώ και πέρα έχει από πίσω και μια δόση στρατηγικής. Οι Διάσημοι φάνηκε ξεκάθαρα στο συμβούλιο ότι συσπειρώθηκαν για να βγάλουν από το παιχνίδι έναν πολύ δυνατό παίκτη, όπως είναι ο Νικόλας και ο Ηλίας έχοντας μια ασυλία, κάνουμε το τόσο τόσο γιατί είμαστε προς το τέλος και ο Ηλίας είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης», ανέφερε για το περιστατικό η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!