Ευρυδίκη Βαλαβάνη – «Λύγισε» με την έκπληξη της αδελφής της στο πλατό: «Πάλι κλαίω»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Συγκινούμαι με την οικογένειά μου πάρα πολύ. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα εμφανιστεί εδώ η αδελφή μου».

Μία έκπληξη επιφύλασσε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη ο Θεοχάρης Ιωαννίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Night Out το βράδυ της Τετάρτης (20/3). Η γνωστή influencer ρωτήθηκε για τις σχέσεις με την αδελφή της, Ιωάννα, και ξαφνικά την είδε… μπροστά της στο πλατό της εκπομπής.

«Γιατί μου το κάνετε αυτό; Δεν σε περίμενα! Πάλι κλαίω, ρε Θεοχάρη, αμάν πια! Παντού όπου πηγαίνω κλαίω», είπε έκπληκτη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χωρίς να μπορέσει να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Είμαι 7 χρόνια μικρότερη από την Ευρυδίκη. Η αδελφή μου με συμβουλεύει πάντα να είμαι ο εαυτός μου και γενικά να αφήνω πίσω τις ντροπές μου και να ρισκάρω», ανέφερε από την πλευρά της η Ιωάννα Βαλαβάνη.

«Συγκινούμαι με την οικογένειά μου πάρα πολύ. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα εμφανιστεί εδώ η αδελφή μου, γιατί ξέρω πόσο συνεσταλμένη είναι και πόσο ντροπαλή. Είμαστε το άκρως αντίθετο. Εγώ είμαι πολύ στα… κάγκελα, ενώ η Ιωάννα ήταν πάντα το παιδάκι που θα το έβαζες στο δωμάτιο και θα καθόταν με τις ώρες να παίζει μόνη της», ανέφερε από την πλευρά της η Ιωάννα Βαλαβάνη.

«Είμαι πολύ υπερπροστατευτική με την αδελφή μου, ειδικά την περίοδο του σχολείου. Να φανταστείς πήγαινα εγώ και… καθάριζα για πάρτη της», αποκάλυψε με χιούμορ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη συνέχεια, ενώ οι δύο αδελφές έπαιξαν και ένα παιχνίδι, ώστε να μάθουν ποια γνωρίζει περισσότερο την άλλη.