Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ερώτηση για τη Σοφιάνα Αβραμάκη που την ενόχλησε – «Αγάπη μου, εκτιμώ τη δουλειά σου…»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

"Εγώ εδώ είμαι για να μιλήσω για το Survivor. Αυτά δεν είναι Survivor" τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες έξω από τα στούντιο του ΣΚΑΪ, όπου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η γνωστή αθλητικογράφος ρωτήθηκε για την εμπειρία της στο Survivor All Star, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τη φημολογούμενη νέα σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Ήθελα να παραμείνω, ναι. Δεν θεωρώ ότι έφταιξα εγώ κάπου. Ο κόσμος βλέπει, ο κόσμος κρίνει κι έτσι έκανε στην περίπτωση τη δική μου και της Καρολίνας. Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι υπάρχει τέτοια καλύβα. Πάντως, σε off camera συζήτηση ο Μάριος είχε πει ότι δεν έχει σχέση» ξεκαθαρίζει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το Survivor.

Ποια ήταν η επικοινωνία που είχε μέσα στο παιχνίδι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

«Μόνο στα αγωνίσματα βρισκόμασταν με την αντίπαλη ομάδα. Προφανώς χαιρετιόμασταν και συζητούσαμε, τι κάνεις; πώς είσαι; πεινάς δεν πεινάς; αλλά μέχρι εκεί. Φιλιά και αγκαλιές όχι, όπως είδατε από το drone» απαντά η ίδια.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της, όταν οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να της αποσπάσουν πληροφορίες για την προσωπική της ζωή, ρωτώντας τη για τη φημολογούμενη νέα της σχέση και τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Εγώ εδώ είμαι για να μιλήσω για το Survivor. Αυτά δεν είναι Survivor. Αγάπη μου γλυκιά, σέβομαι τη δουλειά σου, εκτιμώ ότι είστε όλοι εδώ και με περιμένατε να βγω. Δεν θα μιλήσω για τα προσωπικά μου» τόνισε η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης.

Θα επέστρεφε στον Άγιο Δομίνικο, εάν της γινόταν πρόταση στο μέλλον;

«Θεωρώ ότι το format δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που αποχωρείς οικειοθελώς, δεν μπορείς να ξαναμπείς, αυτό συμβαίνει και στους προηγούμενους κύκλους. Όπως επίσης και όποιος παίκτης αποχωρεί από την απόφαση κοινού, δεν είναι και σωστό να ξαναμπεί», απαντά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.