Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Πρέπει να μπει μια τελεία σε αυτό, αγαπιόμαστε με άλλη μορφή»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

"Η απιστία αφορά το παρελθόν, δεν αφορά το παρόν", σχολιάζει η δημοσιογράφος του MEGA.

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών λίγο μετά το τέλος του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το απόγευμα της Κυριακής 26/11.

Η γνωστή δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το θέμα της απιστίας, τα υπονοούμενα που αφήνει ο Κώστας Τσουρός για την προσωπική της ζωή, ενώ τονίζει πως θέλει να σταματήσει η παραφιλολογία για την ίδια και τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Τι να σας πω για την απιστία; Δε τη συγχωρώ. Η Λίτσα Γιαγκούση κι εγώ. Άσε τον Κώστα Τσουρό να λέει, εγώ δε θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά όμως. Η απιστία αφορά το παρελθόν, μια απιστία δεν αφορά το παρόν, το μέλλον σίγουρα όχι… το παρελθόν. Κι ας βάλουμε μια τελεία», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Νομίζω πως πρέπει να βάλω ένα φρένο σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο κι εμένα. Ήταν αυτό που ήμασταν ζευγάρι στο παρελθόν. Με αγάπη το λέω, χωρίς να δείχνω το δάχτυλο, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσουμε γενικότερα να αναφερόμαστε σε αυτό. Τελείωσε αυτό, πάει», σημειώνει αμέσως μετά η δημοσιογράφος στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Έχουμε πάρα πολύ ωραία σχέση αλλά το να μιλάμε γι’ αυτό… Έχουμε προχωρήσει και οι δυο τις ζωές μας. Αγαπιόμαστε με άλλη μορφή και μέχρι εκεί», συμπληρώνει κλείνοντας το θέμα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τις φήμες γύρω από την υποτιθέμενη «συγχώνευση» των εκπομπών του Κώστα Τσουρού και της Δανάης Μπάρκα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραδέχεται:

«Δεν στεναχωρήθηκα με τα ρεπορτάζ αλλά λέω: κάτσε, είμαστε δυο μήνες στον αέρα. Υπάρχει γενικότερα όμως φέτος μια αναστάτωση με το τι εκπομπές θα γίνουν του χρόνου, δεν ξέρω γιατί, δεν έχω ιδέα. Είναι αγχωτικό για όσους είναι στην τηλεόραση, δεν μιλάω για τους μεγάλους παρουσιαστές, αλλά στη δουλειά μας πρέπει να ψαχνόμαστε κάθε χρόνο για το τι θα κάνουμε».