Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Αχ μη με ρωτάς τέτοια πράγματα»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

"Δεν μπορώ να απαντάω σε κάθε τι που γράφεται και λέγεται" δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, το πρωινό της Πέμπτης, στον Alpha. Η αθλητικογράφος αναφέρθηκε στο Survivor All Star, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει κοντά με την Σταυρούλα Χρυσαειδή στον Άγιο Δομίνικο καθώς και την προσωπική της ζωή.

Ειδικότερα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τώρα δεν το βλέπω το Survivor All Star, δεν το παρακολουθώ. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος νικητής, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό, αλλά θα ήθελα να φτάσει μακριά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας. Είναι λυπηρό να βγαίνουν τέτοια βίντεο στη δημοσιότητα, είναι άσχημο για ένα πρόγραμμα το οποίο το έχω λατρέψει. Όταν ήμουν εγώ μέσα δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα».

«Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει και να έχει την ελευθερία του λόγου του. Την αλήθεια μου, όμως, την ξέρω εγώ και μόνο εγώ. Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία, έκανα ένα ταξίδι στην Αμερική και την Χαβάη, γύρισα και πλέον έχω σταματήσει να με αγγίζουν και να με επηρεάζουν τέτοια πράγματα».

«Αχ μη με ρωτάς τέτοια πράγματα! Δεν μπορώ να απαντάω σε κάθε τι που γράφεται και λέγεται» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Κουράστηκα και να με βγάζουν έγκυο στα social media. Απλά το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο για μια γυναίκα, οπότε δεν μπορώ να το αγγίζουν»