Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έκλεινα τα παντζούρια και έκλαιγα στο σκοτάδι, μου έλειπε η φροντίδα»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

"Εκεί κατάλαβα τι θα πει να φροντίζεις την Ευρυδίκη, γιατί πριν δεν με φρόντιζα καθόλου. Είχα κουραστεί να δίνω λογαριασμό για τα πάντα και υπήρχαν φορές που δεν το άντεχα".

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (20/3) ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Η γνωστή influencer, που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό, άνοιξε τα χαρτιά της στο Night Out, μιλώντας για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμη αυτή την περίοδο. Η ομορφιά πρέπει να βγαίνει από μέσα σου κι εγώ αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ καλά με το μέσα μου και αυτό αρχίζει και φαίνεται. Αισθάνομαι τυχερή, γιατί δουλεύω με ανθρώπους που με αγαπούν και από την πρώτη στιγμή που έπεσε αυτό το τηλέφωνο είπα: ναι, θα το κάνω», δηλώνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Το ότι απείχα τρία χρόνια από την τηλεόραση ήταν συνειδητή απόφαση. Ήθελα να ηρεμήσω, είχα κουραστεί πάρα πολύ από όλη αυτή την πίεση και το άγχος. Έμεινα σπίτι μου με τις επιχειρήσεις μου.

Εκεί κατάλαβα τι θα πει να φροντίζεις την Ευρυδίκη, γιατί πριν δεν με φρόντιζα καθόλου. Είχα κουραστεί να δίνω λογαριασμό για τα πάντα και υπήρχαν φορές που δεν το άντεχα. Γύριζα σπίτι, τα έπαιρνα όλα μέσα μου, έκλεινα τα παντζούρια, έκλαιγα μέσα στο σκοτάδι και πάθαινα κρίσεις άγχους. Ήταν ένα αδιέξοδο που έπρεπε να διαχειριστώ», εξομολογείται στη συνέχεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Είμαι ο άνθρωπος που τα αναλαμβάνει όλα, οπότε έλεγα συνέχεια ότι θα τα κάνω όλα εγώ και αυτό έπρεπε λίγο να το μαζέψω. Και στην προσωπική μου ζωή ισχύει αυτό, είμαι πολύ φροντιστικός άνθρωπος, πολύ δοτικός αλλά οι σχέσεις είναι και να δίνεις και να παίρνεις. Εμένα μου έλειπε η φροντίδα. Πλέον επιλέγω να κρατάω περισσότερα πράγματα για μένα», παραδέχεται η γνωστή influencer στο Night Out.

«Στην αρχή στις δηλώσεις μου ήμουν πολύ σκληρή, ήθελα να προστατεύσω αυτό που είχα. Υπήρχαν περιπτώσεις που ήρθα σε πολύ άβολη θέση. Μου χρεώνανε σχέσεις, μου χρεώνανε χωρισμούς, γάμους, εγκυμοσύνες και τρίτα πρόσωπα. Πλέον έχω μαλακώσει.

Με τον Κωνσταντίνο (Βασάλο) καταλάβαμε από ένα σημείο και μετά ότι είχαμε διαφορετικούς στόχους. Κι έτσι τελείωσε όλο αυτό», απαντά σε άλλο σημείο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την προηγούμενη σχέση της.