Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω κάνει αυξητική στήθους, το έκανα για να αρέσω σε μένα»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

"Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι σε υπερβολή, ας το κάνει. Γιατί πρέπει να πούμε εμείς: α έχεις βάλει χείλη, είσαι βίζιτα;".

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο YouTube βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις που τα τελευταία χρόνια γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς, καθώς και για την επιρροή των social media στις κοινωνικές μας συναναστροφές.

«Έχω κάνει και εγώ πλαστική αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω αλλάξει. Αν θέλεις κάτι να βελτιώσεις πάνω σου, δεν είναι κακό αλλά πάντα με μέτρο. Εγώ είμαι αυτής της άποψης», παραδέχεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι σε υπερβολή, ας το κάνει, γιατί πρέπει να πούμε εμείς “α έχεις βάλει χείλη, είσαι βίζιτα”. Εγώ την πλαστική δεν την έκανα για να αρέσω στην κοινωνία, το έκανα για να αρέσω σε εμένα. Έχω κάνει αυξητική στήθους», συμπληρώνει η δημοσιογράφος.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε για τις δεύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις: «Δεν πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, για εμένα ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί, αλλά δεν αλλάζει ο πυρήνας του. Είμαι υπέρ των δεύτερων ευκαιριών, έχω δώσει δεύτερη ευκαιρία και σε φιλική και σε ερωτική σχέση. Καμία φορά δεν μου βγήκε σωστή, βελτιώθηκε ως ένα σημείο και μετά έγιναν πάλι τα ίδια».

«Για εμένα σημαντικό σε μια σχέση είναι να έχουν και οι δυο κοινούς στόχους και πορεία, να έχουν κοινές δραστηριότητες. Έχω κάνεις τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα κάτι από αυτά που έχω κάνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί αυτά είναι που με έχουν κάνει αυτή που είμαι σήμερα.

Τα κλάματα και η ξενέρα με έκαναν να μην ξανακάνω τα ίδιο λάθος, τότε που είχα πέσει στα πατώματα, που έδινα ευκαιρίες και ήμουν σε μια κατάσταση που δεν με βοηθούσε και έτσι σήμερα βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι», παραδέχεται στη συνέχεια της κουβέντας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.