Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αμήχανη μπροστά στους δημοσιογράφους για τα πλάνα με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

"Ωραία... δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου", τόνισε η γνωστή δημοσιογράφος.

Σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας (26/2) παραβρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών ήταν εκεί για να της αποσπάσουν κάποιες δηλώσεις. Εκείνο που θέλησαν να μάθουν οι ρεπόρτερς αφορούσε στην προσωπική της ζωή και την κοινή εμφάνισή της με τον Γρηγόρη Μόργκαν στα στούντιο του MEGA.

«Ωραία… δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Δεν το κάνω, έχω αποφασίσει να μη μιλάω για αυτό», απάντησε με εμφανή αμηχανία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπροστά στους δημοσιογράφους.

«Όσο περνάνε τα χρόνια κι εγώ μεγαλώνω, κάποια πράγματα τα βλέπω με άλλο μάτι και η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που θέλω να προστατεύσω», παραδέχεται η δημοσιογράφος του MEGA.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε σε σχετική ερώτηση: «Εγώ δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση ακόμα. Απ’ όσο ξέρω, ούτε και η υπόλοιπη ομάδα. Εδώ θα είμαστε να τα συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα».

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε στην εκπομπή του, στην οποία συμμετέχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πως στο πλατό βρίσκεται ο σύντροφός της, Γρηγόρης Μόργκαν. Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, οι δυο τους αποχώρησαν μαζί από τα στούντιο, στιγμιότυπο που κατέγραψαν τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν στο σημείο.