Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Αυτό το ακούω από σένα πρώτη φορά, δεν έχω διαβάσει κάτι»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η αντίδρασή της όταν ο ρεπόρτερ τη ρώτησε για τις αλλαγές στην εκπομπή.

Ο Αλέξανδρος Ρούτα συνάντησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ρωτήθηκε για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα και αν θα μετακομίσει σε άλλο στούντιο. Η δημοσιογράφος ανέφερε πως πρώτη φορά ακούει κάτι τέτοιο:

«Αυτό το ακούω από σένα πρώτη φορά. Δεν έχω δει ή διαβάσει κάτι. Δε το γνωρίζω αυτό που με ρωτάς… Δεν νομίζω ότι είμαι εγώ η αρμόδια να απαντήσω σε αυτό, αυτές τις αποφάσεις τις παίρνουν οι ιθύνοντες του σταθμού, οι παραγωγοί, οπότε δε γνωρίζω κάτι τέτοιο. Εγώ δεν είμαι αυτή που θα ζητήσω ή θα απαιτήσω αλλαγές. Είναι άλλοι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι να κάνουν αυτές τις προτάσεις» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Για την Νατσλία Γερμανού και την πρόσφατη συνέντευξή της στο Night Out είπε «Η Ναταλία είναι η Ναταλία. Το έχω πει 100 φορές, ότι είναι εξαιρετική και μοναδική σε αυτό που κάνει, ό,τι κι αν κάνει, το κάνει καλά. Νιώθεις ασφάλεια. Είναι αυστηρή και τελειομανής. Τώρα με τον Δημήτρη δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά για να συνεχίζει να είναι στην ομάδα της, πάει να πει ότι κάτι κάνει καλά».