Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Η αξιοπρέπεια μου είναι πάνω από τα 5 χιλιάρικα του Survivor All Star»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

"Θα μιλήσουμε για Survivor; Βαριέμαι" αναφώνησε, αρχικά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τον καλό της φίλο, Fipster συνάντησε διαδικτυακά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προκειμένου να παραχωρήσει μια εναλλακτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, δε, η γοητευτική δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το… ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενημερώθηκε για την ερώτηση αντέδρασε ως εξής. «Αποχωρώ μόνη μου! Έλα τώρα, θα μιλήσουμε για Survivor; Βαριέμαι».

Βέβαια στη συνέχεια, έδωσε εξηγήσεις για τους λόγους με τους οποίους και αντέδρασε κατ’ αυτόν τον τρόπο. «Να πω και γω τη γνώμη μου με μια λέξη; Ανθρωποφαγία. Ξεπουλάνε την ψυχή τους όλοι, παραγωγή και παίκτες για τα 5 χιλιάρικα. Η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από τα 5 χιλιάρικα».

«Καλύτερα που έφυγα τόσο νωρίς. Δυο εβδομάδες έκατσα και έκλαιγα από την πρώτη μέρα. Δεν υπάρχει, ήταν εκεί μέσα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Fipster ενώ στο ίδιο βίντεο, δε, αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκονταν και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με την Βάλια Χατζηθεοδώρου που επίσης απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που τους έκαναν οι διαδικτυακοί τους φίλοι.