Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Το όνειρό μου πλέον είναι να αποκτήσω ένα παιδί, αν είναι θέλημα Θεού»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Ο γάμος μας θα ήθελα να είναι θρησκευτικός και να γίνει σε πάρα πολύ κλειστό κύκλο. Δεν βιαζόμαστε για τον γάμο μας με τον σύντροφό μου», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε για τον σύντροφό της, το όνειρό της να αποκτήσει παιδί και για τον ιδανικό γάμο.

«Έχουμε κανονίσει με τον σύντροφό μου να κάνουμε κάτι εορταστικό σχετικά με τον αθλητισμό. Θα είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα μου γιατί έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο, τον σύντροφο μου. Φέτος, στολίσαμε το δέντρο με τον άντρα μου και τους γονείς μας.

Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα ήταν όταν ήμουν στο νοσοκομείο και είχα το θέμα με την υγεία μου. Το όνειρο μου πλέον είναι να αποκτήσω ένα παιδί, αν είναι θέλημα Θεού», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Κλείνοντας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε: «Το πιο ωραίο δώρο μου το έκαναν οι φίλες μου όταν περνούσα δύσκολα, ήταν ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Πράγα. Ο γάμος μας θα ήθελα να είναι θρησκευτικός και να γίνει σε πάρα πολύ κλειστό κύκλο. Δεν βιαζόμαστε για τον γάμο μας με τον σύντροφό μου».