Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ένα βήμα πριν το ναι στο Survivor η καλλονή;

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

"Θα πάει σίγουρα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor απλώς ακόμα δεν μπορεί να το πει για ευνόητους λόγους".

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με αφορμή τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να λάβει μέρος στο νέο κύκλο του Survivor. Η εκρηκτική καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, παραγωγής επίσης του Ατζούν Ιλιτζαλί, επιβεβαίωσε πως είναι ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι πως μου έγινε η πρόταση και το σκέφτομαι ακόμα. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω γιατί έχω εδώ και το eshop. Θετικά όμως το σκέφτομαι και σε λίγες μέρες θα πρέπει να πάρω την απόφαση».

«Πριν από λίγο καιρό ήμουν και στις Μαλδίβες που ήταν εξωτικά και μου άρεσε όλη αυτή η κατάσταση».

«Πηγαίνοντας στο Survivor θα με δυσκολέψει σίγουρα η πείνα, έτσι όπως το φαντάζομαι στο μυαλό μου, γιατί είμαι άνθρωπος με ανοιχτή όρεξη. Όσον αφορά τα αθλήματα… αθλούμαι από μικρή» συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διευκρινίζοντας πως ακόμη δεν έχει μιλήσει για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε με νόημα πως «θα πάει σίγουρα στο Survivor απλώς ακόμα δεν μπορεί να το πει για ευνόητους λόγους».