Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν είχα σκεφτεί την κατάψυξη ωαρίων και αυτό ήταν λάθος»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Είμαι 39 ετών ακόμα, έχω θετική σκέψη για την απόκτηση παιδιών», λέει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή, όπου μίλησε για τον σύντροφό της, το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιών, αλλά και την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Ο σύντροφός μου δεν είναι άνθρωπος που του αρέσει να εκτίθεται. Υπάρχει πολύ κακό μάτι γι’ αυτό προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Θέλω η σχέση που είμαι τώρα να είναι και η τελευταία μου. Το μονόπετρο ήταν ένα δώρο, δεν θα αναφερθώ σε αυτό. Ο άνθρωπος που είμαι τώρα με κάνει να θέλω οικογένεια, είναι πολύ κάλος», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιών, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε: «Δεν είχα σκεφτεί την κατάψυξη ωαρίων και ήταν λάθος. Είμαι 39 ετών ακόμα, έχω θετική σκέψη για την απόκτηση παιδιών. Δεν κάνω δουλειές στο σπίτι, δεν μαγειρεύω. Θέλω να στηρίζω και να ξεκουράζω τον σύντροφό μου πνευματικά. Ο σύντροφός μου ταιριάζει σε όλα με τον πάτερα μου. Ακόμη και πως κυνηγάνε κουνούπια».

Κλείνοντας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε για την Ελευθερία Ελευθερίου και τη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με την Ελευθερία. Δεν μετράει μόνο να έχεις καλή ψυχή, μετράει να έχεις κάλο λόγο και να μην ζηλεύεις. Είχα στηρίξει την Ελευθερία στο παιχνίδι, άλλα… καλή καρδιά. Αγάπησα την Βρισηίδα, άλλα με στεναχώρησε πολύ με αυτά που έγιναν. Έχει κλείσει ο κύκλος Βρισηίδα για μένα».

Πηγή φωτό: NDP