Ευρυδίκη: «Με τον Γιώργο Θεοφάνους είχα σχέση δια αλληλογραφίας»

Ευρυδίκη

"Τον γνώρισα στην Κύπρο όταν ήταν στρατιώτης ενώ εγώ έκανα έναν χρόνο μουσικά μαθήματα για να πάω στο Παρίσι" εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Ευρυδίκη, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ1. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της σχέσης της με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη εξομολογήθηκε πως «τον Γιώργο τον γνώρισα στην Κύπρο όταν ήταν στρατιώτης ενώ εγώ έκανα έναν χρόνο μουσικά μαθήματα για να πάω στο Παρίσι. Τα φτιάξαμε πριν φύγω για τις σπουδές μου. Εκείνος πήγε στην Αμερική, εγώ πήγα στο Παρίσι και τον πρώτο χρόνο είχαμε σχέση δια αλληλογραφίας. Γράφαμε κάθε μέρα. Έγραφα τα πάντα και μου λείπουν εκείνα τα χρόνια που γράφαμε».

«Θυμάμαι πως τους γονείς μου τους έπαιρνα τηλέφωνο μια φορά την εβδομάδα. Τώρα με τα κινητά, τα viber και όλα αυτά… Κρατήσαμε λοιπόν τη σχέση με τον Γιώργο δια αλληλογραφίας! Φύγαμε τον Σεπτέμβριο, τα Χριστούγεννα βρεθήκαμε στην Κύπρο, όπου μέσα σε τρεις μήνες είχα πάρει δέκα κιλά και η πρώτη του ατάκα ήταν «πως έγινε έτσι»! Αυτό, μετά επιστρέψαμε στα κανονικά μας».

«Η σχέση δια αλληλογραφίας κράτησε μέχρι τον Φεβρουάριο, οπότε και είχαμε αρραβωνιαστεί» πρόσθεσε, ακόμα, η Ευρυδίκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.