Ευρυδίκη: «Εκείνη τη στιγμή ο Γιώργος Θεοφάνους μου είπε, τώρα τελείωσε»

Ευρυδίκη

Όσα εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη στην πρεμιέρα της εκπομπής, "Ένα τραγούδι ακόμα".

Ποδαρικό στη νέα εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους έκανε η Ευρυδίκη, το βράδυ της Παρασκευής, στο OPEN. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε, μάλιστα, μεταξύ άλλων και για τον ερχομό των δύο στην Αθήνα καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο ξεκίνημα.

«Ήρθαμε στην Αθήνα και ευτυχώς που ήταν καλοκαίρι γιατί είχαμε μόνο κατωσέντονο, φίλε! Δεν είχαμε να πληρώσουμε να αγοράσουμε πάπλωμα… Δόξα τον Θεό» αποκάλυψε, αρχικά, ο Γιώργος Θεοφάνους στη νέα μουσική εκπομπή.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ανέλαβε την ευθύνη του εαυτού του από πάρα πολύ μικρός. Άρα ήταν από τότε που τον γνώρισα ένα υπεύθυνο άτομο, με απίστευτο μυαλό και δεν ήθελε ποτέ να επιβαρύνει την οικογένεια του με τα δικά του έξοδα. Ακόμα και στο θέμα των σπουδών του και αυτό είναι κάτι που θαυμάζω στον Γιώργο».

«Εγώ από την άλλη δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τα χρήματα, δεν ήξερα να κάνω διαχείριση και ταλαιπώρησα πολύ τους γονείς μου. Δηλαδή ο πρώτος χρόνος στο Παρίσι κόστισε στους γονείς μου ένα οικόπεδο, ο δεύτερος στην Αμερική ένα ακόμα δάνειο… Άρα όταν βρεθήκαμε στην Αθήνα μαζί με τον Γιώργο, μου είπε το εξής… «Τώρα τελείωσε! Δεν ζητάμε άλλα λεφτά από τους γονείς μας. Αρχίζουμε και δουλεύουμε και παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, είμαστε μεγάλοι». Έτσι και έγινε» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.