Η Ευριδίκη επισημοποιεί τη σχέση της μπροστά στον… Γιώργο Θεοφάνους

Ευριδίκη

Ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα η Ευριδίκη με τον Μπομπ Κατσιώνη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους παρουσίασε τα βιβλία του και η Ευριδίκη με την οποία συνεργάζονται αυτή τη σεζόν και στο Junior Music Stars βρέθηκε εκεί. Το πρώην ζευγάρι έχει πολύ καλές σχέσεις και έτσι η Ευριδίκη δεν δίστασε να παραδεχτεί στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί πως πρόκειται να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Μπομπ Κατσιώνη χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες…

[dfp_ads id=236982]

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το συναντάς συχνά και απορώ. Γιατί όταν υπάρχουν παιδιά οφείλουν οι γονείς να παραμένουν δεμένοι για τα παιδιά τους. Από την άλλη πιστεύω ότι όταν είσαι από παιδί με έναν άνθρωπο τον αγαπάς.» ανέφερε η Ευριδίκη για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Γιώργο Θεοφάνους.

«Τα παιδιά τα λατρεύω, αλλά έχουν περάσει πραγματικά τόσα χρόνια από τότε που έκανα κι εγώ το γιο μου, είναι πια 20 χρονών. Τα χρόνια περνάνε, μεγαλώνουμε, πραγματικά να ήμουν πιο μικρή ίσως να το σκεφτόμουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σου και σου ξυπνάνε αυτό το συναίσθημα κι αυτή την επιθυμία. Τους βλέπεις και τους λες με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα ένα παιδί» απάντησε η Ευριδίκη όταν τη ρώτησαν για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, ωστόσο αναφορικά με μια επισημοποίηση της σχέσης της ή ένα γάμο είπε:

«Αυτό θα έρθει κάποια στιγμή. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες.»