«Έβλεπα την Αλίκη Αλεξανδράκη στις Άγριες Μέλισσες και τη χάζευα, δεν πίστευα ότι θα παίξω δίπλα της»

Άγριες Μέλισσες

«Την είχα καθηγήτρια, είναι απίστευτη ηθοποιός».

Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” και τη Μαρία Κοκολάκη έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Λεκάκης, ο οποίος φέτος κρατάει το ρόλο του Άγγελου στις Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την πολύ όμορφη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Γιώργο Σουξέ, ενώ αποκαλύπτει πως η Αλίκη Αλεξανδράκη έχει υπάρξει καθηγήτριά του στη δραματική σχολή.

«Ο ρόλος μου είναι ο Άγγελος Φαναριώτης, είναι ο εγγονός του Νέστορα και ξεκινάει η παρουσία του έχοντας αναλάβει τα καινούργια του καθήκοντα στο τμήμα ως χωροφύλακας. Η Σοφούλα μπαίνει στη ζωή του Άγγελου σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Άγγελος είναι ένας χαρακτήρας που θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη, δεν φοβάται καθόλου να πάρει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Με τον κύριο Σουξέ έχει αναπτυχθεί μια πολύ όμορφη σχέση και η αλήθεια είναι ότι ο Άγγελος είναι αυτός που παρακινεί τον Προύσαλη να κινητοποιηθούν. Την Αλίκη Αλεξανδράκη την είχα καθηγήτρια, είναι απίστευτη ηθοποιός, την έβλεπα στη σειρά και την χάζευα. Δεν πίστευα ότι θα παίξω δίπλα της, αλλά το ήλπιζα», είπε ο Νίκος Λεκάκης.