Εύη Βατίδου: «Προφανώς το όνομά μου βοηθάει την καριέρα του Αλέξη Κούγια»

Εύη Βατίδου

"Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήθελε πάρα πολύ αντοχή και γερά νεύρα", εξομολογείται η Εύη Βατίδου για τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια.

Για τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια και τη σύνδεση του ονόματός της μαζί του μίλησε η Εύη Βατίδου. Το γνωστό μοντέλο παραχώρησε τη συνέντευξη στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μιναρετζή.

«Εκείνη την εποχή με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήθελε πάρα πολύ αντοχή και γερά νεύρα. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια του γάμου μας αλλά και κατά τη διάρκεια του χωρισμού και μέχρι και σήμερα με την έννοια ότι υπάρχουν ο Χρήστος και η Μάιρα, που έχουν για πατέρα τον συγκεκριμένο άνθρωπο», δηλώνει η Εύη Βατίδου.

«Σκέψου τι άγχος θα είχες να μεγαλώνεις τα παιδιά του Αλέξη. Έπρεπε να είμαι άψογη σε όλα και τα παιδιά μου το ίδιο», τονίζει το μοντέλο για την εποχή του γάμου της με τον γνωστό δικηγόρο.

«Είναι σίγουρο ότι το όνομά μου βοηθάει τον Αλέξη Κούγια να παραμένει στη δημοσιότητα. Ήταν κιόλας ξεκάθαρη η επιλογή, ήταν προφανές νομίζω, πήρε έναν άνθρωπο που ήταν στα φώτα της δημοσιότητας. Αν δεν το παραδέχεται αυτό…», σημειώνει στη συνέχεια η Εύη Βατίδου.

«Μετά από τόσα χρόνια σε ταυτίζουν. Όταν με βλέπουν, τον θυμούνται, είναι μία πραγματικότητα. Μπορεί ο άλλος να έχει μια υποθεσούλα. Δεν σου λέω ότι με πειράζει», επισημαίνει μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.