Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Η κίνηση του ευχαρίστησε πάρα πολύ τα παιδιά μας»

Εύη Βατίδου

"Αυτό πρέπει να κάνουμε οι γονείς γιατί τα παιδιά αισθάνονται πιο μεγάλη ασφάλεια" εξηγεί η Εύη Βατίδου.

Την Εύη Βατίδου συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Το μοντέλο και πρώην Μις Ελλάς μίλησε στην κάμερα του Fay’s Time και τον Χρήστο Λυσσέα για την πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε και τη στήριξη που έλαβε από τον πρώην σύζυγο της, Αλέξη Κούγια.

Πιο συγκεκριμένα, η Εύη Βατίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το καλό αυτής της υπόθεσης είναι ότι το συμβάν αυτό μας έφερε κοντά (σ.σ. με τον πρώην σύζυγο μου). Τον κάλεσα βεβαίως κατευθείαν γιατί, εντάξει, ήταν αυτονόητο να τον καλέσω και εκείνος από την πλευρά του βοήθησε».

«Περισσότερο νομίζω ότι η κίνηση αυτή και των δύο, κυρίως εκείνου, ευχαρίστησε πάρα πολύ τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό όταν οι γονείς, ότι κι αν έχουν περάσει, δείχνουν μετά ότι ο ένας θα σταθεί στον άλλον στη δύσκολη στιγμή».

«Αυτό πρέπει να κάνουμε οι γονείς γιατί τα παιδιά αισθάνονται πιο μεγάλη ασφάλεια υπό την έννοια ότι νιώθουν πως, αν είναι ο ένας για τον άλλον εκεί, άρα οι γονείς είναι και γι’ αυτά» πρόσθεσε, επίσης, η Εύη Βατίδου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στον ΣΚΑΪ.