Εύη Βατίδου εναντίον GNTM! «Αυτό που έχει η Καγιά είναι επίκτητο. Έχει δημιουργηθεί από…»

Εύη Βατίδου

«Το έχουν λίγο παρατραβήξει εκεί πέρα.»

Απάντησε «Όχι» όταν τη ρώτησαν αν της αρέσει η Βίκυ Καγιά και δήλωσε πως δεν της αρέσει το GNTM, αν και το βλέπει συνεχώς λόγω της κόρης της. Η Εύη Βατίδου θα έβαλε με το ριάλιτι GNTM και έκανε λόγο για «φασισμό».

«Καταρχήν δεν μου αρέσει η εκπομπή αυτή, άλλο που την παρακολουθώ. Την παρακολουθώ συνέχεια και την παρακολουθώ λόγω της μικρής. Το έχουν λίγο παρατραβήξει εκεί πέρα. Δεν μου αρέσει να βλέπω αυτό το πράγμα και δεν θέλω να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο που αφορούν τη μόδα και τα μοντέλα. Αυτά που βάζουν τα κορίτσια να κάνουν, αν το μοντέλο θέλει να το κάνει πληρώνεται. Δηλαδή αν εμένα πας και μου πάρεις τα ωραία μου μαλλάκια, που με πολύ κόπο έχουν φτάσει στη μέση και τα μακραίνω επί πόσα χρόνια και έρθει μια εταιρεία να μου πει θα σου το κόψουμε κοντό, εγώ πρέπει να πληρωθώ γιατί αυτή είναι η δουλειά μου.

Υπάρχουν κοπέλες μέσα στο show, οι οποίες είναι επαγγελματίες μοντέλα. Υπάρχουν κοπέλες που είναι ήδη βραβευμένες και κάνουν κάποιες δουλειές. Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένας φασισμός. Ότι ή θα το κάνεις ή σε κόβω. Δεν πρέπει να δημιουργούμε εντυπώσεις στον κόσμο ότι τα μοντέλα είναι ανεγκέφαλα, ότι είμαστε ό,τι μας πουν, ότι αν δεν κάνουμε αυτό ή εκείνο δεν πρόκειται να προχωρήσουμε. Αυτό σαν θεωρία δεν μου αρέσει καθόλου. Μετά ο τρόπος… Δεν γίνονται αυτά.Τα ψυχολογικά της Μαίρης Δρακοπούλου θα βγάλουμε στην τηλεόραση; Ήταν και δική μου μάνατζερ. Μια χαρά ήταν, πολύ καλή μάνατζερ, πολύ αυστηρή μάνατζερ, αλλά πάντοτε υπάρχει ο άνθρωπος που μπορεί να πει «ώπα, εγώ μέχρι εκεί μπορώ να προχωρήσω». Παράδειγμα εγώ δεν έχω κάνει ποτέ γυμνή φωτογράφηση. Δεν το κατακρίνω, αλλά μην δημιουργούμε την αίσθηση ότι αν δεν κάνεις γυμνό… Έχει επιλογή το μοντέλο για το τι ακριβώς θέλει να κάνει. Άμα μου πουν στο ριάλιτι πρέπει να κάνεις αυτό, πρέπει να το κάνω; Φυσικά μπορείς και να αποχωρήσεις. Σου δημιουργεί την πίεση. Μπορούμε να το πάμε και πιο χαλαρά γιατί μέσα από την τηλεόραση διδάσκουμε και κάποιες συμπεριφορές. Είναι αυταρχικός ο τρόπος που μιλούν και πολύ προσβλητικός.

Αυτό που έχει η Καγιά είναι επίκτητο. Έχει δημιουργηθεί από τις εποχές της Μαίρης. Η Μαίρη Δρακοπούλου ήταν έτσι πολύ αυστηρή. Εξαίρετη και πολύ σκληρή», ανέφερε η Εύη Βατίδου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!